National

O noua zi de protest! Elevii REFUZA sa intre in clasa

Publicat: 19 oct. 2016
1
La scoala din Pitesti continua protestul provocat de refuzul unor elevi de clasa a VII-a si al parintilor de a accepta un copil diagnosticat cu ADHD. A fost a doua zi in care elevii au refuzat sa intre la cursuri si au cerut, alaturi de parintii lor, ca baiatul, pe care il acuza ca ar fi agresiv, sa fie transferat la o alta scoala. Conducerea institutiei de invatamant si a Inspectoratului Scolar spun ca elevul poate fi integrat in comunitate. Pana la gasirea unei solutii, copiii care lipsesc de la ore vor primi absente.
ALIN VLAD, directorul Scolii nr. 16 din Pitesti: „Trebuie sa-l integram, noi trebuie sa-l primim la scoala, sa-l educam. Drept urmare, orele s-au tinut si ieri si azi si s-au pus absente pentru elevii care nu au venit la ore.
La fiecare 10 absente nemotivate, copiilor li se va scadea un punct din nota la purtare. Cu toate acestea, parintii nu vor sa renunte la demersul lor.
Iuliana Parvu, presedinta comitetului de parinti: „Cu nota scazuta la purtare isi vor pierde bursele, dar asta este, ne vom asuma si asta.”Adauga un comentariu