Eveniment-Social

O noua sansa de granturi pentru tinerii cercetatori de la Universitatea Cuza din Iasi

Publicat: 03 ian. 2018
1

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi a facut un important anunt la inceputul noului an! Este vorba de Reteaua Utrecht care anunta deschiderea competitiei pentru acordarea de granturi tinerilor cercetatori din universitatile membre în retea.

Citeste si : GRANTURI pentru tinerii cercetatori ai Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

"Candidatii eligibili sunt studentii înscrisi la studii universitare de master si doctorat la Cuza. Stagiul are o durata de 1 – 6 luni si se desfasoara în perioada 1 aprilie 2018 – 31 martie 2019, inclusiv în perioada vacantelor. Informatii suplimentare – continut dosar candidatura si formular pe: http://www.utrecht-network.org/activities/young-researchers-grant/. Dosarele complete de candidatura vor fi depuse la secretariatul facultatilor de provenienta ale candidatilor pâna la data de 5 februarie 2018. Universitatea «Alexandru Ioan Cuza» din Iasi va nominaliza maximum trei candidati pentru obtinerea grantului", au transmis oficialii UAIC.

Citeste si : Lista castigatorilor care au obtinut granturi de cercetare oferite de Universitatea Cuza

De precizat ca Reteaua Utrecht – Olanda cuprinde o serie de valoroase si prestigioase institutii de invatamant superior, in special din Europa. Grantul se poate ajunge si la peste zece mii euro.
Adauga un comentariu