Eveniment-Social

O noua intalnire Biblio Zen la Iasi. Vezi detalii

Publicat: 15 mai 2014
1
Sambata, 24 mai, in intervalul orar 11:00 – 13:00, publicul este invitat la Biblioteca Judetena „Gh. Asachi” din Iasi, acolo unde va avea loc o noua intalnire BiblioZen. Aici vor conferentia Mihaela Palade – Gheran si Catrinel Zaharia, despre „Bucuria de a Fi”.

Citeste si Initiere in spiritualitate contemporana la Biblioteca Judeteana Iasi
 

Proiectul de initiere in spiritualitatea contemporana se adreseaza tuturor membrilor comunitatii ce sunt interesati de informatii din zona curentelor spirituale contemporane. Proiectul este realizat in colaborare cu psihologul Luminita Dana Leonte, presedintele Asociatiei „Om Nou, Constiinta Noua”. Participarea la intalnire este gratuita.

„Ca sa te poti defini cu adevarat, ca sa simti ca poti sa-ti pui in valoare la nivel optim calitatile personale, te invitam sa parcurgi alaturi de noi un drum interesant si motivant – Drumul Autocunoasterii. Daca esti interesat de dezvoltare personala, de extinderea viziunii asupra vietii, de spiritualitate si psihologie, daca ai nevoie de schimbare in viata ta si nu stiu de unde sa incepi sau cum sa continui esti invitat sa participi la conferintele din cadrul Proiectului BiblioZen, unde vei putea interactiona cu specialisti in domeniu si Cunoscatori Autentici si de mare valoare din orasul Iasi. Este o invitatie deschisa tuturor”, a spus psihologul Luminita Dana Leonte. 
Adauga un comentariu