Eveniment-Social

O noua editie a Concursului National al Proiectelor de Mediu in tabara de la Muncel

Publicat: 17 iul. 2015
1

Incepand de astazi si pana pe 23 iulie, Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS) organizeaza la Muncel a XVII-a editie a Concursului National al Proiectelor de Mediu, activitate cuprinsa in Calendarul National al Activitatilor Educative.

La aceasta tabara participa peste 150 de elevi, insotiti de profesorii lor din toate judetele tarii, reprezentand cele doua echipaje de gimnaziu si liceu, castigatoare la faza judeteana a concursului. Elevii participanti la faza nationala, organizata in judetul nostru, vor prezenta proiecte de cercetare efectuate in domeniul protectiei mediului, realizate sub forma unor standuri care vor fi jurizate de specialisti din sfera academica – profesori universitari de la institutiile de invatamant superior din Iasi si reprezentanti ai Agentiei pentru Protectia Mediului din judetul Iasi. Proiectul castigator va reprezenta Romania la etapa internationala a competitiei.

„Ne dorim ca si aceasta editie a Taberei Nationale de Proiecte de Mediu, organizata la Muncel, sa fie una de succes atat in ceea ce priveste programul pregatit pentru elevii din tara, cat si in ceea ce priveste calitatea, noutatea abordarii proiectelor ecologice prezentate de elevi in fata unui juriu de prestigiu, iar judetul Iasi sa se mentina ca spatiu de interes pentru activitatile educative si vacantele elevilor”, au transmis reprezentantii ISJ.
Adauga un comentariu