Eveniment-Social

O noua disputa pe constructia Spitalului Regional de Urgenta

Publicat: 09 apr. 2015
1

Constructia Spitalului Regional de Urgenta la Iasi naste noi controverse. Parlamentarii ieseni au cerut ca sumele cheltuite in trecut pentru studiile legate de constructia spitalului sa fie recuperate de la cei care nu au reusit sa le cheltuie si care nu au dus la niciun rezultat. In plus, proiectul constructiei spitalului de la Iasi, alaturi de cele de la Cluj-Napoca si Craiova inca bat pasul pe loc, aspecte semnalate de demnitarii ieseni. Deputatul PMP Petru Movila a solicitat ca aceste detalii sa fie revizuite si constructia unitatii sa intre in normal.

„Statul roman nu isi poate permite ca din bugetul propriu sa construiasca un asemenea obiectiv si de aceea cred ca este nevoie de o noua lege a sanatatii in care anumite puncte si aspecte sa fie atinse. Constructia Spitalului Regional de Urgenta naste o problema in zonele propuse spre constructie pentru ca numarul de paturi nu trebuie extras din spitalele existente, ci ar trebui aduse unele noi. Premierul Victor Ponta si ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, sa faca un studiu sa vada de ce in 2007 s-au facut acele documentantii pentru spitale si care nu au mai fost folosite niciodata. Eu am sustinut mereu ca locatia Spitalului Regional de Urgenta ar trebui sa fie la intrarea in municipiu dinspre Targu Frumos. S-au cheltuit bani si pe locatia de la Dancu si cum recuperam acesti bani?”, a spus deputatul Petru Movila.
Comentarii
  • CUM SE MAI BAGĂ ÎN SEAMĂ CRETINUL PDLISTO-PMPISTO- BĂSIST ! ÎNAFARĂ DE A LĂTRA LA LUNĂ, NU A FĂCUT NIMIC BUN, MARELE SPECIALIST MEDICAL ! CUM LE MAI ȘTIE PE TOATE, CA UN OM MARE !MAI DISCUTAȚI ȘI CU ALȚII ȘI LĂSAȚI-NE CU GREȚOSUL BĂSIST !

  • ba asta de esti iesean.nu il stiu pe deputatul movila personal, dar treb sa recunosc k initiativele lui sint bune si laudabile si e cam singurul care mai promoveaza cite ceva despre iasi.asa k nu mai zi k esti iesean k IASUL nu poate avea locuitori de genul tau!cel mult poate la vaslui sa locuiesti.si acolo fiind beat tot tinpul

  • nu cumva ai ceva interese imobiliare prin zona don pedro ?ceva terenuri cumparate pe acolo ?ciocul mic ca ti-a trecut vremea !

Adauga un comentariu