National

O noua autostrada din Romania o ia la vale

Publicat: 29 feb. 2016
1

O noua autostrada din Romania are probleme din cauza modului in care a fost construita, dupa ce o portiune de deal s-a surpat, iar pamantul a ajuns pana la marginea asfaltului.

Este vorba despre autostrada A6, respectiv portiunea dintre centura ocolitoare a orasului Lugoj si A1.

Acolo, pamantul si taluzurile au alunecat si au cazut in rigola de langa partea carosabila, astfel ca deja se circula cu limitare de viteza in zona, lucrandu-se la remedierea situatiei.

Un reprezentant al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Timis a transmis ca remedierea problemelor trebuie facuta de firma care a realizat lucrarile.

„A alunecat taluzul, care a ajuns langa sant, nu a fost inchisa nicio banda, circulatia este restrictionata la 60 km/h, sunt utilaje acolo pentru a incarca pamantul. Reprezentantii firmei Tirena Scavi au fost la fata locului cu utilaje, pentru a debarasa pamantul.

A fost impusa restrictie de viteza, pana se finalizeaza operatiunea”, a precizat purtatorul de cuvant al DRDP Timis, Alina Sabou.

Loturile 2, 3 si 4 ale autostrazii Lugoj – Deva vor fi finalizate in trimestrul al treilea al anului 2018, investitia totala fiind de 410 milioane de euro.
Comentarii
Adauga un comentariu