Eveniment-Social

O minune a facut ca acest baiat sa scape cu zile. Zi si noapte parintii lui au stat langa patul sau – FOTO, VIDEO

Publicat: 03 mai 2015

@ O minune a facut ca acest baiat sa mai traiasca astazi @ Verdictul medicilor a adus la capatul puterilor o mama @ O simpla raceala a schimbat pentru totdeauna destinul acestui copil @ Jocurile specifice copilariei par sa fi parasit de mult sufletul acestui baiat @ Chinul prin care trece el si familia lui pare sa nu se mai termine

Destinul a facut ca o familie intreaga din judetul Iasi sa ajunga la capatul puterii. Lipsa posibilitatilor financiare chinuie aceasta familie zilnic, iar cel mai mult pare sa sufere micutul Florin. Baietelul in varsta de 9 ani s-a nascut normal, fara niciun fel de probleme de sanatate. Asa a fost pana la varsta de cinci ani, cand a suferit o banala raceala. Timpul a trecut, insa starea de sanatate a baiatului se inrautatea. Atunci parintii au decis sa il duca la spital pentru ca baiatul sa fie supus unor analize si sa primeasca un diagnostic corect. Din pacate a fost diagnosticat cu meningita, fiind in stare foarte grava. Medicii au decis sa intervina chirurgical pe creierul micutului, anuntand parintii ca sansele de recuperare sunt minime. „Am mers cu el la spital, la Iasi, iar medicii de acolo mi-au zis ca trebuie operat. Am fost de acord, acceptam orice pentru ca baiatul meu sa traiasca. Mi-au zis ca are meningita si ca trebuie operat la cap. Dupa cateva zile de la operatie doctorii mi-au spus sa il iau acasa sa nu moara in spital. Au zis ca nu mai are nicio sansa”, sustine Raducanu Marcela, mama copilului.

„Din acel moment am luptat pentru viata lui”

Dupa ce familia Raducanu din comuna Lungani a primit cea mai rea veste posibila, a inceput un adevarat razboi cu boala micutului. Dupa ce l-a luat din spital, mama baiatului a stat zi si noapte langa el, l-a hranit si l-a ingrijit. Nu voia sa accepte verdictul dat de catre medici. „Dupa ce am ajuns cu copilul acasa, mai avea inca in nas furtunurile prin care respira oxigen. Il deranjau. Eu i le-am scos, l-am sters si am stat zi si noapte cu ochii pe el. De la spital mi-au zis sa il iau acasa ca in doar cateva zile il pierdem. Eu i-am cumparat si cate ceva de inmormantare, dar am decis sa lupt sa se faca bine. Doctorii mi-au spus ca va face epilepsie daca scapa, dar iata ca a mai trait si nu a facut epilepsie. Merge pe piciorusele lui, dar nu poate vorbi si nici nu poate folosi mainile corect. Eu sunt fericita ca este langa noi. Toata familia il iubeste pe Florin”, spune mama baiatului. Familia se descurca foarte greu cu banii. Chiar daca muncesc ambii parinti, in micuta casa in care locuiesc zece suflete nu a fost niciodata o masa plina cu de toate. Boala micutului Florin face ca o mare parte din venituri sa fie cheltuite pe medicamente si pampers. Cu toate ca lipsurile sunt mari, familia Raducanu se bucura pentru fiecare moment petrecut langa Florin. Toti spera ca intr-o zi cineva sau ceva sa-i schimbe viata micutului. Doar seara, cand la masa se asaza toate cele zece suflete, se asterne linistea peste bordeiul din satul Lungani.
Adauga un comentariu