Actualitate

O mica avere a fost descoperita asupra unui betiv gasit in Gara Iasi

Publicat: 23 feb. 2012
1

In buzunarul unui barbat ajuns la spital beat crita, medicii au avut surpriza sa descopere o suma mare de bani. In borseta sa, barbatul in varsta de 68 ani avea, potrivit primelor estimari ale politistilor, 50.000 euro si 300 milioane lei vechi. Dupa ce au numarat banii, oamenii legii au constatat ca acesta avea asupra lui doar 4500 de euro si 10.000 de lei.

Barbatul, care arata ca un boschetar, a fost adus din Gara Iasi, unde se afla intr-o stare avansata de ebrietate si facea scandal, la Spitalul de Neurochirurgie. Batranul le-a spus medicilor ca a obtinut banii dupa ce a vandut o proprietate. Acesta a fost luat din spital, dupa stabilizare, de sotia si fiul sau.
Comentarii
  • estimarile de 5**0* de euro au fost facute de voi dupa ureche …. luati zvonul si il aruncati fara sa verificati …

    graba asta dupa exclusivitati dauneaza grav calitatii materialului jurnalisti si mai ales veridicitatii informatiilor prezentate

  • sau poate atatia bani au mai ramas in buzunarele omului dupa ce si-au umplut restul buzunarele………nu puteau sa ii ia toti banii batranului, pentru ca riscau prea mult dar asa, cateva mii de euro…….au sustras!

Adauga un comentariu