National

O menajera a furat bijuterii de 30.000 de euro de la o avocata, dar si identitatea altei femei, subofiter in armata

Publicat: 12 mart. 2012
1
O femeie, subofiter in cadrul armatei, dar si o avocata din Bucuresti au devenit victimele unei sarlatane. Hoata i-a furat subofiterului identitatea iar ceileilalte, bijuterii in valoare de 30.000 de euro.
Cea care este urmarita acum de politie a lucrat ca menajera incasa sobofiterului din Targoviste, insa a furat toate actele pe care le-a gasit, atat ale ei cat si ale sotului. Potrivit Adevarul de Targoviste, este vorba de buletine, carduri, certificate de nastere si de casatorie, dar si contractul de vanzare-cumparare al apartamentului. De parca nu ar fi fost de ajuns, sarlatana si-a facut buletin cu poza ei, dar cu datele femeii pe care a furat-o.
„Am trait cu teroare. Mi s-au furat documentele orginale ale apartamentului, certificatul de nastere si certificatul de casatorie. Am alergat pe la banci de frica sa nu fi facut credite pe numele meu. Politia nu a facut nimic pana acum. Nici macar nu au reusit sa afle identitatea persoanei care se foloseste de identitatea mea”, a povestit cadrul militar pentru Adevarul de Targoviste. 
Stiind ca e urmarita de politia din Dambovita, hoata a plecat in Bucuresti, acolo unde s-a angajat tot ca menajera, la o avocata, insa cu actele false pe care le facuse. Si din casa acesteia a plecat cu ceva: bijuterii si bunuri in valoare de 30.000 de euro. „In cursul zilei de ieri, intre orele 11 si 11.45, mi-am lasat menajera in casa, cu un copil de 5 ani si bunica mea, care este o persoana in varsta si nu este mobila, si in acele 45 de minute mi s-a golit casa”, a spus magistrata. Cand va fi prinsa, femeia va fi nevoita sa raspunda acuzatiilor de furt calificat, dar si de furt de identitate. Ea risca pana la 15 ani de inchisoare.Adauga un comentariu