Mozaic muzical

O mare cantareata de muzica populara a fost nevoita sa se dezbrace de rochia de mireasa si sa-si dea jos coronita de pe cap inainte de a intra in biserica!

Publicat: 08 oct. 2019
3

Indragita interpreta de muzica populara Veta Biris a implinit, in vara acestui an, 70 de ani. Artista, inzestrata cu un talent fara egal, este foarte iubita de romani mai cu seama datorita faptului ca interpreteaza cu atat patos si atata emotie cantece patriotice, acestea reusind sa inmoaie pana si cele mai reci suflete. 

Talentul si succesul nu au ajutat-o, insa, pe artista sa aiba si o viata usoara. Dar Veta Biris a trecut cu demnitate este toate si a devenit un exemplu de putere si ambitie. S-a casatorit la 17 ani, insa, in ziua nuntii, nu a avut voie sa intre in biserica imbracata in mireasa, situatie pe care a regretat-o pentru tot restul vietii.

In plus, in urma cu mai multi ani, cantareata a trecut prin momente cumplite atunci cand a aflat ca unul dintre copiii sai a dezvoltat niste noduli din cauza unor injectii prost facute.

Motivul pentru care Veta Biris nu a avut voie sa intre in biserica la nunta

Interpreta de muzica populara Veta Biris s-a casatorit la doar 17 ani, dar, pentru ca a locuit sub acelasi acoperis cu cel care avea sa-i devina sot, ea n-a mai fost primita in biserica imbracata in mireasa.

In urma cu mai multi ani, artista declara in emisiunea “Agentul VIP” de la Antena Stars ca marele sau regret este faptul ca nu s-a pastrat virgina pana in ziua nuntii. In consecinta, indragita interpreta nu a mai avut voie sa intre in biserica imbracata in rochia alba de mireasa sau sa poarte coronita si voal: “Eu am venit si am locuit la barbatul meu o jumatate de an si in biserica nu m-a mai lasat sa intru mireasa. Cred ca si acum regret, asa erau obiceiurile atunci la noi. Nu am avut coronita, nu am avut cum era la noi slaierul de mireasa, am intrat cu capul gol in biserica si dupa ce am iesit din biserica m-a gatit la loc'', a povestit Veta Biris in emisiunea mentionata anterior.

Veta Biris a trecut printr-un mare necaz cu unul dintre copii, care a avut probleme grave de sanatate

Indiferent de incercarile la care a supus-o destinul, Veta Biris nu si-a pierdut credinta in Dumnezeu: „Am avut probleme cu un copil si Dumnezeu m-a ajutat tare mult. M-am rugat tare mult la Dumnezeu cand cel mic era in spital. Din cauza injectiilor, i s-a atrofiat muschiul si a avut mai multe interventii si doar datorita puterii lui si ambitiei lui nu s-a lasat niciodata', a povestit artista in cadrul emisiunii de la Antena Stars.
Adauga un comentariu