Eveniment-Social

O institutie din Iasi ramane fara conducere

Publicat: 13 nov. 2014
1

O institutie din judetul Iasi risca sa ramana fara conducere. Sefia Serviciului de Paza si Ordine a judetuluI Iasi este in continuare disputata in instanta, iar angajatii se tem ca nu mai are cine sa le semneze statele de plata. Sefia Serviciului este disputata de Danut Podea si Benone Tofan, unul sprijinit de liberalul Cristian Adomnitei si celalalt de restul consilierilor judeteni. De altfel, Podea a dat concurs pentru sefia Serviciului, insa numirea sa nu a fost aprobata de plenul Consiliului Judetean si astfel cazul a ajuns sa fie disputat in instanta.

Pana cand instanta se va pronunta, sefia Serviciului ramane sa fie disputata in continuare de catre cei doi. In acest moment, actele sunt semnate de catre Podea, insa in cazul in care acesta pierde in instanta, tot ceea ce a aprobat acesta poate fi anulat. Intr-o sedinta ordinara de plen de acum cateva saptamani, presedintele Cristian Adomnitei a emis o hotarare prin care dorea sa aprobe numirea lui Podea. Adomnitei a semnat o dispozitie de numire, lucru considerat ilegal de catre consilierii judeteni care au refuzat sa aprobe solicitarea presedintelui CJ Iasi. De atunci si pana in prezent, situatia nu s-a mai reglementat, iar sefia Serviciului este in continuare disputata.
Comentarii
  • vino si stai de vorba cu oamenii si nu mai manca *****……nu te lua dupa profesorul de sport…..ca ala nu are habar sa semzeze un act….

  • Mai baieti, sunteti de toata rusinea.Imi pare rau ca am desfiintat Corpul Gardienilor Publici dar niciodata nu e prea tarziu sa reparam ce am gresit! Sper sa o faca cei din PNL!

Adauga un comentariu