Eveniment-Social

O ieseanca, fosta handbalista la Terom, vrea sa deschida o „Scoala a Iubirii” – FOTO

Publicat: 05 iun. 2013

@ O fosta handbalista de glorie a echipei Terom a decis sa deschida o adevarata „Scoala a Iubirii” @ Inaugurarea oficiala este programata duminica, 9 iunie 2013, de la ora 11.00, la Colegiul National de Arta Octav Bancila

Cu toate ca in viata a trecut prin multe greutati, ieseanca Elena Rosu, fosta handbalista de glorie a echipei Terom si om de afaceri, ofera o adevarata lectie de viata. Aceasta a initiat, in premiera, „Scoala Iubirii” prin care isi propune sa-i ajute pe oameni in a depasi momentele dificile si sa-si dobandeasca linistea spirituala.

„Au fost multe in viata mea, si bune si rele, dar am trecut peste toate. Acum cinci ani, a fost o schimbare radicala pentru mine atunci cand am petrecut cateva zile la Manastirea Sambata de Sus si m-am rugat la mormantul parintelui Arsenie Boca… Atunci, sanatatea mea, viata familiala si afacerile mele erau intr-un mare impas dar, ceea ce am trait acolo m-a schimbat! Dupa multe momente de rugaciune si de intrebare la Dumnezeu daca ceea ce fac e bine, am ajuns acum sa pun bazele «Scolii Iubirii», mai exact Rafael. De ce Rafael? Pentru ca vorbim de arhanghelul Rafael, care înseamna «Dumnezeu vindeca» sau «Dumnezeu salveaza». Prin aceasta scoala vreau sa-i ajut pe oameni sa se cunoasca mai bine, sa ajunga sa cunoasca misiunea lor pe Pamant, pentru ca Iubire este egal cu Dumnezeu! Avem oameni specializati in scoala noastra, medici profesionisti care vor oferi metode de recuperare deosebite”, marturiseste Elena Rosu.

Dincolo de toate acestea, ieseanca spera ca persoanele care vor veni catre scoala pe care o creeaza acum sa aiba parte de elemente care sa le schimbe fundamental, si doar in bine, starea sufleteasca si conceptia despre viata. Inaugurarea oficiala este programata duminica, 9 iunie 2013, de la ora 11.00, la Colegiul National de Arta Octav Bancila. „Ii invit pe oameni sa afle de la Scoala Rafael despre echilibrul minte – trup si suflet, despre cum sa traim in PACE, ARMONIE si IUBIRE, ca fii ai aceluiasi popor numit UMANITATE. Aici vor afla despre toate aceste metode si chiar mai mult: terapii alternative, cristaloterapie, iridologie, reflexoterapie, masaj, cursuri despre cum sa ne hranim sanatos, cursuri de dezvoltare personala, vindecari prin IUBIRE – IUBIREA, SUPREMA PORUNCA”, transmite initiatoarea proiectului.  
Adauga un comentariu