Eveniment-Social

O gradinita din Iasi deruleaza o valoroasa activitate educationala la Iulius Mall – FOTO

Publicat: 11 feb. 2016

Una dintre cele mai active unitati de invatamant preuniversitar din municipiul Iasi, respectiv Gradinita cu Program Prelungit 16 (GPP), deruleaza o noua activitate educationala extrem de importanta. Astfel, chiar daca prescolarii, scolarii, elevii si liceenii sunt in vacanta, cadrele didactice se vor intalni astazi, 10 februarie 2016, de la ora 10:00, la Iulius Mall, pentru a participa la Simpozionul Judetean „Anotimpurile jocului„. Aflat la cea de-a V-a editie, manifestarea reuneste 100 de cadre didactice din gradinite, scoli si licee din municipiul si judetul Iasi.

Citeste si: Intalnire importanta pentru cadrele didactice iesene – FOTO

„Pornind de la premisa ca jocul este activitatea fundamentala din gradinita, dar si metoda didactica in invatamantul primar, gimnazial sau liceal, organizatorul simpozionului, Gradinita cu Program Prelungit 16 din Iasi si-a propus sa promoveze experiente valoroase in ceea ce priveste abordarea jocului in actul educational. Cele 79 de lucrari stiintifice, reunite in volumul «Experiente ludice», prezinta exemple de bune practici in ceea ce priveste jocurile didactice, jocurile terapeutice sau jocuri ale copilariei. S-au identificat atitudini creative in abordarea jocului si experiente valoroase in valorificarea acestuia in cadrul educatiei formale sau non-formale”, a transmis Liliana Valicu, directorul GPP 16.

Citeste si: Important proiect educational pentru regiunea Moldovei, organizat de o gradinita, derulat la Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO
Adauga un comentariu