Actualitate

O functionara din Primaria Iasi loveste din nou. Afaceristii sunt disperati de blocajele Danielei Crihan

Publicat: 04 dec. 2017
1

@ O functionara din primarie blocheaza nejustificat eliberarea unor avize de circulatie @ Dezvoltatorii pierd timp si bani pentru o banala hartie @ "Stau de doua luni cu acest aviz. Ce tot calculeaza. Este o banala intrare care respecta toate conditiile, nu incurca pe nimeni. Intre timp, mie imi expira celelalte avize. Cine mi le plateste, doamna Crihan?", spune un dezvoltator suparat

In vara acestui an, oameni de afaceri care incercau sa dezvolte diverse proiecte imobiliare s-au plans ca acestea sunt blocate inutil de un anumit personaj din primarie. Este vorba de Daniela Crihan, sef Serviciu Strazi Municipale, care are un rol important si in Comisia de Circulatie, avand calitatea de secretar.

Mai precis, avizele de circulatie trec prin mana functionarei, dar nu mai ajung la beneficiar. La un moment dat, la indemnul primarului Mihai Chirica, emiterea avizelor a ajuns la zi. Dar Crihan a revenit la vechiurile obiceiuri: blocheaza din nou emiterea banalelor avize.

"Stau de doua luni cu acest aviz. Ce tot calculeaza. Este o banala intrare care respecta toate conditiile, nu incurca pe nimeni. Intre timp, mie imi expira celelalte avize. Cine mi le plateste, doamna Crihan?", spune un dezvoltator suparat.

Cand i s-a adus la cunostinta aceste acuzatii, Daniela Crihan a preferat sa nu comenteze. Comisia de Circulatie constituita la nivelul Primariei Municipiului Iasi (PMI) este compusa din membri reprezentanti ai diferitelor institutii.

Astfel, cei patru membri din primarie sunt Dumitru Tomorug (Directia Implementare Strategie Integrata de Dezvoltare Urbana), Alexandru Mustiata (Directia de Arhitectura si Urbanism), Daniela Crihan (Serviciul Strazi Municipale), Mihai Canianopol (Biroul Reglementare Transporturi Urbane) si Ionel Catalin Boghiu (fost sef la Biroul Management de Trafic).

Lista este completata de unul dintre viceprimari si primarul Mihai Chirica. Comisia este completata de reprezentanti ai Jandarmeriei Iasi, Politia Locala, Compania de Transport Public Iasi, Citadin SA, Servicii Publice SA, Directia Regionala de Drumuri si Poduri Iasi si Directia Judeteana de Administrare a Drumurilor si Podurilor Iasi. Oficialii Primariei au precizat ca membrii comisiei sunt convocati o data pe luna sau de cate ori este nevoie.

Citeste si : Sase posturi de la Urbanism au fost ocupate. S-a intrat si cu note mici




Adauga un comentariu