Local

O firma de turism a tepuit sute de ieseni

Publicat: 17 sept. 2014
1

In ultima perioada Inspectoratul de Politie al judetului a inregistrat un numar tot mai mare de plangeri depuse de ieseni care sustin ca au fost inselati de unele agentii de turism. Recordul la pagubiti este inregistrat insa de firma Corporate Voyage SRL care a avut sediul in incinta Carrefour Felicia. Pana acum, un numar de 150 de ieseni s-au plans ca au contractat vacante de la aceasta firma si cu toate acestea au fost nevoiti sa ramana acasa in perioada concediului deoarece respectiva agentie de turism nu i-a mai trimis nicaieri. Asta in conditiile in care pentru o astfel de vacanta pagubitii au platit in medie 1.200 euro. Teparii au mers pana acolo incat nu le-a pasat de faptul ca unii dintre tinerii care au platit excursiile doreau sa plece in voiaj de nunta, iar firma le-a stricat tot cheful. Pana acum, prejudiciul estimat in dosar este de circa 200.000 euro, iar toti cei care au depus plangere spera sa-si recupereze si banii. Plangerile au fost depuse la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi care efectueaza ancheta cu ajutorul politistilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Iasi.
Comentarii
  • CUM SA NU FALIMENTEZE ACEASTA AGENTIE DE TURISM PT CA UN INSPECTOR DE LA TURISM PE NUME ALBUT AURELIAN LUA DREPTU DE SMECHER SAPTAMINAL,LUIND BANII DIN INCASARI?NORMAL OMU SA DUS IN FALIMENT.

    • DA am fost smecher eu albut am curentat toate agentiile din oras si din moldova,am tepuit pensiuni am f.u.t.u.t. p.iz.d.e tinere chiar daca am c.u.c.u. mic.Acu mau dat afara de la servici pt ca eram si sint un mare escroc gras si li,bi,di,no,s.Am ramas cu 2 neveste una cu 2 copii si una cu un baetel care imi seamana leit.

  • cine nul cunoaste pe porcu de albut si pe escroaca si scroafa de nevastasa care cind se apleca prin curte se vede la *****.u. ei atirnind matasea broastei riioase,si cind da din brate vine miros de hoit sia nenorocit vecinii cu mirosuri nemaintilnite?

Adauga un comentariu