Economic Local

O firma de securitate din Iasi este executata din cauza datoriilor. Se vinde pana si dispeceratul

Publicat: 14 iun. 2018
1

Clipe grele pentru o societate de paza din Iasi, infiintata in urma cu aproape patru ani. Din cauza datoriilor inregistrate la Fisc, bunurile societatii Module Security SRL au fost scoase la vanzare.

Licitatia este programata pe data de 28 iunie. Este scos la vanzare un Ford Mondeo, an fabricatie 1998 cu un pret de pornire de 8.300 lei, dispecerat modular – 2.300 lei, modul linie telefonica – 20.000 lei si generator KDE 8500 T – 7.500 lei.

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre acesta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen, sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie, ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire al licitatiei", sunt conditiile impuse de Admistratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi.

Conform datelor oficiale, societatea Module Security SRL este controlata de doi asociati: Marius Gavrilut si Ingrid Bianca Pricop. In 2016, firma se afla pe pierderi, iar cifra de afaceri era de doar 61.480 lei.

 
Adauga un comentariu