International

O fetita de 2 ani a luat Nurofen si acum e DESFIGURATA!

Publicat: 11 aug. 2014

AVERTIZEZ CITITORII SENSIBILI. NU VA UITATI IN GALERIA FOTO!

Unei fetite de 2 ani i s-a prescris Nurofen si acum e in pericol sa-si piarda vederea  dupa ce a suferit de o reactie alergica oribila. Aceasta  a lasat-o cu rani umplute cu puroi pe fata si pe gat.

Lui Macey Marsh i s-a prescris o doza pentru copii din acest medicament dupa ce parintii sai, Matt si Sarrah, au dus-o la medic.
Dar dupa cateva ore de la administrarea medicamentului, micuta de 2 ani a fost dusa la spital dupa ce i-au aparut ingrozitoarele basici pe fata si mucusul i-a lipit ochii.
Citeste si: Medicii nu au o explicatie. Copiii nascuti de aceste femei i-au ingrozit – VIDEO
Doctorii au spus ca are o reactie alergica rara la medicament sau la un virus si le-a spus parintilor terifiati ca are nevoie de un miracol sa supravietuiasca.
Dupa 10 zile de tratament a reusit sa scape – acum familia fetitei asteapta sa vada daca vederea i-a fost afectata permanent.
Macey a fost dusa la Spitalul Sf. George in Tooting, in sud vestul Londrei, unde expertii in boli infectioase au diagnosticat-o cu sindromul Stevens Johnson.
Sindromul este extrem de rar dar aparent, reactioneaza la mai multi stimulenti cum ar fi infectii, medicamente sau boli.Adauga un comentariu