National

O femeie s-a trezit cu o bucata de TAVAN in cap, in timp ce era in SPITAL

Publicat: 23 oct. 2014
1
Mama unei fetite internate la Spitalul de Copii din Timisoara a trecut, miercuri seara, printr-o spaima cumplita, dupa ce o bucata de tencuiala din tavanul de la baie i-a cazut in cap.
Femeia, de 22 de ani, a fost transportata cu o ambulanta la Spitalul Municipal, iar medicii au constatat ca are capul spart. Conducerea unitatii de pediatrie unde s-a intamplat incidentul spune ca ultimele lucrari de renovare au fost facute in urma cu sapte ani si e posibil sa fi aparut probleme.

Citeste si:PERICOL. Mai multe cladiri publice incep sa se prabuseasca. Pietonii in pericol

 
Femeia a venit, miercuri dimineata, la spitalul de copii din Timisoara impreuna cu fiica ei de numai 3 luni. Dupa ce au consultat-o, medicii au constatat ca fetita are o infectie la ochi, asa ca au hotarat sa o interneze. Mama bebelusului a ramas in spital, conform procedurilor, sa o vegheze permanent.
Miercuri seara a vrut sa faca un dus in baia din sectia de neonatologie. In acel moment, o bucata de tencuiala s-a desprins si a lovit-o pe femeie in cap. O ambulanta a dus-o imediat pe ranita la Spitalul Municipal, unde medicii i-au pus mai multe copci. In lipsa ei, nimeni nu-si asuma responsabilitatea accidentului.
Incidentul s-a intamplat in jurul orei 22.30, la Spitalul de Copii din Timisoara. Adauga un comentariu