National

O eleva de la liceul „Jean Monnet” si-a ridicat sutienul si le-a aratat sanii bodyguarzilor din club

Publicat: 03 dec. 2011
1

Amanunte incredibile ies la suprafata în noul scandal în care sunt implicate doua eleve de la Liceul „Jean Monnet”, acuzate de furt. Fetele, prietenele cele mai bune ale Oanei, tanara care-si acuza fostul profesor de abuz sexual, ar fi reactionat absolut bizar în momentul în care asupra lor au fost gasite telefoanele, camera si banii pe care i-ar fi furat.

Potrivit martorilor, în momentul în care a fost prinsa cu un telefon si cu banii furati în pantaloni, eleva Alina si-a ridicat sutienul în fata bodyguarzilor.

„Eram la garderoba, iar asupra ei s-au gasit un telefon si 45 de lei, îi avea ascunsi în blugi. Cum telefonul meu era de negasit, iar ea se simtea vinovata, si-a desfacut camasa si si-a ridicat sutienul total, spunand : „Unde e, vedeti un telefon aici?”, a declarat Miruna, una dintre studentele care le acuza pe eleve de furt.

„Eu si prietena mea ne-am intalnit intamplator, miercuri, in Centrul Vechi, cu Alina si cu Simona. Am dansat, ele au baut mult, erau bete iar dupa cateva ore au plecat pe nepusa masa. Ni s-a parut suspect si ne-am verificat gentile. Mie imi disparusera camera foto si telefonul, iar prietenei mele telefonul si 45 de lei. Am fugit dupa ele si le-am prins la garderoba, cu ajutorul bodyguardului din club. Ascunsesera camera, banii si unul dintre telefoane in blugi si in geanta. Evident, am chemat politia, cu atat mai mult ca telefonul meu nu a fost de gasit, iar ele ne amenintau cu bataia!”, a declarat Miruna pentru CANCAN.

Cazul este cercetat de politistii de la sectia 6, dar si la nivelul liceului, cele doua eleve fiind pasibile sa primeasca sanctiuni.
Adauga un comentariu