National

O eleva a fost lovita de un COLEG. A avut nevoie de-o interventie chirurgicala de URGENTA

Publicat: 12 nov. 2014
1

Incident grav intr-o scoala din Baia Mare. O eleva in clasa a VII-a la Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga” din oras a fost lovita in burta cu piciorul de catre un coleg de clasa si a avut nevoie de o interventie chirugicala. In cursul zilei de miercuri, 12 noiembrie, fata a fost transportata in stare grava cu elicopterul SMURD la Bucuresti.
Intregul incident s-a petrecut luni, chiar in sala de clasa in timpul pauzei mari si ar fi inceput de la un penar. Fata ar fi aruncat pe jos penarul colegului ei care a ripostat si a lovit-o cu piciorul in burta. Cei doi elevi nu au spus nimic cadrelor didactice dar fata a inceput sa se simta rau si a cerut invoire sa plece acasa.

 Citeste si:HULIGANI! Au starnit o bataie crunta in metrou. Totul a fost filmat – VIDEO EXPLICIT

„Din relatarile mamei, va pot spune ca pe la ora 17.00 fetita a inceput sa aiba senzatie de voma, sa nu se simta bine si la ora 19.00 a ajuns la Spitalul Judetean”, a declarat Mihai Bolos, directorul Scolii Gimnaziale „Nicolae Iorga” din Baia Mare.
Fata a fost operata de urgenta in seara zilei de luni, 10 noiembrie, stabilizata, iar in cursul zilei de miercuri, 12 noiembrie a fost transportata cu un elicopter la Bucuresti. Surse medicale au precizat pentru VoceaTransilvaniei.ro ca fata ar fi suferit o ruptura de splina.

Citeste si: Bataie ca in filme intre doua gasti rivale de rromi

Elevul bataus risca sa-i fie scazuta nota la purtare si chiar exmatricularea. Nici profesorii care erau de serviciu in acel moment nu vor scapa nepedepsiti.
Sursa: voceatransilvaniei.ro Adauga un comentariu