National

O companie aeriana de lux intra pe piata din Romania! Nu credeai ca o sa zboare vreodata la noi in tara

Publicat: 17 iun. 2014
1

Compania Emirates Airline, cu sediul in Dubai, a prospectat in ultimele luni piata romaneasca, iar pana la sfarsitul acestui an va incepe sa opereze zboruri intre Bucuresti si Dubai, au declarat agentiei Mediafax surse din turism.

Reprezentantii Emirates s-au intalnit in ultimele luni cu reprezentanti ai mai multor agentii de turism din Romania si cu oficiali din conducerea aeroportului Otopeni, anuntandu-si intentia de a opera zboruri intre Bucuresti si Dubai.

Citeste si: Te ia groaza, frate! Uite cum arata toaleta unui avion low-cost care opereaza in Romania!

Compania, controlata de emiratul Dubai, a inceput zborurile in octombrie 1985, cu doar doua avioane, un Boeing 737 inchiriat si un Airbus 300 B4. Incepand cu al treilea an de functionare, compania a inregistrat constant profit anual, se arata pe site-ul Emirates Airline.

In prezent, Emirates are peste 215 avioane si opereaza zboruri catre mai mult de 140 de destinatii in peste 80 de tari. Peste 1.500 de zboruri pleaca din Dubai in fiecare saptamana, catre destinatii pe sase continente.

Citeste si: La un pas de TRAGEDIE: Un AVION MILITAR RUS era sa INTRE intr-un AVION de PASAGERI suedez

Compania este cel mai mare operator din lume pentru aeronavele Airbus A380 si Boeing 777.

Emirates are, potrivit datelor pentru luna aprilie, comenzi transmise constructorilor de aeronave pentru peste 370 de avioane, cu o valoare de circa 162 de miliarde de dolari.

Citeste si: BREAKING NEWS: Avion DETURNAT in aceasta dimineata

In anul financiar 2012/2013, Emirates a transportat 39,4 milioane de pasageri si 2,1 milioane de tone de marfa.
Adauga un comentariu