Stiri si curiozitati

O cersetoare romanca a fost retinuta de politistii americani. Cand au inceput sa o controleze, au avut un soc! Ce ascundea femeia in buzunar 

Publicat: 12 sept. 2019
3

O romanca dintr-o retea de cersetorie a fost arestata de politistii din orasul american New Jersey. Femeia de 34 de ani exploata mila trecatorilor spunand ca are nevoie de bani pentru un bebelus, dar in realitate era mai bogata decat unii dintre oamenii milosi care ii dadeau bani.

In buzunar avea deja 500 de dolari, in picioare cizme scumpe, haine de firma si ultimul model de iPhone. Dorina Caldaras a recunoscut senina ca asta era „jobul” ei, a primit o amenda si a fost lasata sa plece acasa.

„Am un bebelus. Va rog, in numele lui Dumnezeu, ajutati-ma sa cumpar scutece si lucruri pentru copil”, scria cersetoarea pe o pancarta, la marginea unui trotuar din New Jersey. Politia ridicat-o de pe strada iar ofiterii au constat cu uimire ca cersetoarea era iubitoare de lux: purta haine scumpe de firma, cizme Michael Kors, geanta Coach, avea ultimul model de iPhone si aproximativ 500 de dolari in geanta, relateaza dailymail.co.uk.

Dorina Caldaras a recunoscut in fata politistilor ca face parte dintr-un grup de femei care fac naveta zilnic, din cartierul Queens, din New York, in New Jersey, pentru a cersi.

Politistii au lansat un apel catre populatie sa nu mai ofere bani cersetorilor.
Comentarii
Adauga un comentariu