Magazin

Nunta unui roman a ajuns in presa din toata lumea. Vezi ce a facut la petrecere

Publicat: 12 mart. 2013
1
Momentul in care proaspetii miri ajung la receptie este unul memorabil in istoria oricarui cuplu. Insa Heather Howley si Marius Ivascu, din Newburgh, New York, au devenit subiect de stiri dupa intrarea pe care si-au facut-o la petrecerea de sambata. Heather Howley, in varsta de 30 de ani, detine compania Independent Helicopters, din New Windsor, NY, iar Marius Ivascu, in varsta de 31 de ani, este pilot, instructor de parasutism si membru al U.S. Parachute Team.
Eu si Heather suntem pasionati de aviatie, iar ea m-a inspirat sa devin pilot de curse comerciale”, a declarat Marius Ivascu.
Prima lor intalnire a avut loc chiar la Old Rhinebeck Aerodrome, intr-o zi ploioasa, cand conditiile de zbor nu erau ideale. Dupa trei ani de relatie, Marius a cerut-o in casatorie pe Heather, in toamna lui 2011. Romanul a ascuns un inelul in compartimentul pentru baterie a camerei de fotografiat si i-a spus lui Heather ca aparatul s-a defectat. Cand a verificat, femeia a gasit inelul.
Sambata, Heather i-a dus pe invitati cu elicopterul la biserica.
„A fost dificil sa pilotez in rochie de mireasa voluminoasa, iar tocurile de 13 centimetri au fost incomode, asa ca am ajuns sa zbor in picioarele goale”, a povestit tanara mireasa.
„Invitatii au fost foarte surprinsi ca nunta noastra a avut ca tema aviatia, insa am auzit ca a fost grozav sa urmaresti de la sol. Ne-au spus ca a fost cea mai amuzanta nunta la care au participat”, a mai spus Heather.
Luna de miere o vor petrece la cascada Niagara, unde vor ajunge, bineinteles, in avionul cu patru locuri Cessna, detinut de Marius.Adauga un comentariu