National

Numele lui TRAIAN BASESCU in motivarea ICCJ: „Da-o ma pe Udrea, ce-l tii atat in brate pe Basescu?”

Publicat: 01 apr. 2015
1

Numele lui Traian Basescu apare in motivarea judecatorilor privind prelungirea masurilor de arest in Dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja a spus in fata instantei ca „tinta” in Dosarul gala Bute este Elena Udrea, spunand ca i s-a transmis, la un moment dat, „Da-o ma pe Udrea si ce-l tii atat in brate pe Basescu?”

Rudel Obreja, aflat in arest preventiv in Dosarul Gala Bute, a reluat si in fata instantei de la ICCJ care a judecat prelungirea masurilor de arest ca Elena Udrea este „tinta” in acest dosar.

Citeste si Noi dezvaluiri in cazul Elenei Udrea. Inregistrari care motiveaza decizia de

„A mai invederat ca, in opinia sa, tinta acestor investigatii a fost, de fapt, Elena Udrea, intrucat singurul mod prin care aceasta ar fi putut fi „agatata” era „Gala Bute” si mai mult sau mai putin voalat i s-a spus direct „Da-o ma pe Udrea si ce-l tii atat in brate pe Basescu?”, mentionand faptul ca si daca ar fi vrut sa faca acest lucru, nu ar fi avut cum, neavand nimic de spus despre doamna Udrea”, se arata in motivarea judecatorilor.

Procurorii DNA vor audia, in perioada urmatoare, in cadrul anchetei privind Gala Bute, martorii propusi de Elena Udrea, dar si persoanele implicate in efectuarea donatiilor si prestarea serviciilor catre organizatia Bucuresti a PDL.

Citeste si Elena Udrea a scris despre Basescu din arest. Cine este noua colega de celula

Elena Udrea le-a spus magistratilor ICCJ, la judecarea cererii de prelungire a arestului preventiv, in Dosarul Gala Bute, ca DNA o vrea inca o luna dupa gratii pentru a se ancheta campaniile electorale ale PDL. In motivarea data de judecatori se arata ca „activitatea infractionala este complexa si ampla, iar la acest moment inculpata nu constientizeaza activitatea ilicita generata”.

Elena Udrea a scris, miercuri, pe Facebook, ca nu exista nicio legatura intre Dosarul Gala Bute si fostul presedinte Traian Basescu. „Construirea unei relatii cauzale reprezinta o marsavie”, ataca fostul ministru.
Adauga un comentariu