Local

Nu se mai poate face nimic. Milionarul de la Loto ramane pe drumuri

Publicat: 10 mart. 2015
1

@ Toate bunurile firmei sunt executate silit @ Valoarea acestora nu acopera suma totala pe care milionarul de la Loto trebuie sa o restituie fostilor parteneri de afaceri @ Din averea uriasa nu a mai ramas aproape nimic

Ultimele luni au fost un adevarat cosmar pentru Mihai Cazacu, fostul milionar de la Loto care in anul 2008 a castigat 3,8 milioane de lei la 6 din 49. Executorii judecatoresti au demarat deja procedurile de executare silita, iar Cazacu a pierdut deja o parte din avere.  Astfel, numeroasele masini de lux din parcul auto, proprietatea SC Andrei Construct SRL, au fost radiate ca urmare a intrarii in faliment a firmei.

Citeste si: Milionarul de la Loto a pierdut ce avea mai scump. Sute de mii de euro s-au dus pe apa sambetei

Acesta a avut 8 masini, dintre acestea fiind enumerate urmatoarele modele Mercedes-Benz, Audi Quattro, Mazda, Volkswagen, Toyota si Skoda Octavia. De asemenea, alte firme s-au inscris la masa credala pentru a recupera datoriile de la fostul milionar. Din acest motiv executorii judecatoresti incearca recuperarea creantelor din alte bunuri ale firmei. Astfel, sediul societatii din Poieni, mobilier, dar si alte anexe ale cladirii au fost executate. Valoarea bunurilor evaluate depaseste cateva zeci de mii de lei, o suma mult prea mica pentru ca debitorii sa recupereze creantele. Bunurile au fost evaluate de un expert evaluator, iar valoarea a fost motivata de faptul ca „bunurile identificate au preturi diferite si grade diferite de scadere a valorii lor pe parcursul timpului, datorate conditiilor specifice de exploatare”, se arata in dosarul de faliment.

Citeste si: Milionarul de la Loto pierde toata averea. Bunurile sale vor fi executate silit

Bancile, Finantele si firmele care au incheiat contracte cu SC Andrei Construct, firma milionarului de la Loto, cer executarea silita a acestuia. Norocul nu a tinut prea mult cu ieseanul, acesta acumuland datorii uriase catre stat si mai multe firme cu care a incheiat contracte de prestari servicii. Bunurile firmei sunt executate silit pentru a acoperi valoarea datoriilor, iar sumele prea mici obtinute de executori vor determina si executarea silita a bunurilor personale a acestuia. Recuperarea datoriilor este aproape imposibila intrucat bunurile firmei nu acopera valoarea totala a datoriilor care sunt de sute de mii de lei.

Citeste si: Milionarul de la Loto a intrat in faliment. Risca sa ramana pe drumuri
Comentarii
Adauga un comentariu