Eveniment-Social

Nu se lasa batuti! Protest impotriva mafiei din justitie – FOTO

Publicat: 21 ian. 2013

Nu se lasa batuti! Fostii salariati ai CET SA au protestat in fata Prefecturii Iasi acuzand justitia ca face jocurile politicienilor, ignorand cetatenii simpli ale caror drepturi sunt incalcate abuziv. Aproximativ 50 de oameni au protestat ieri impotriva deciziilor magistratilor care, acuza fostii salariati, nu au luat masuri impotriva fostului director al CET, Dorin Ivana, si al primarului Gheorghe Nichita, considerati responsabili pentru concedierea celor 680 de ieseni si indatorarea CET SA cu aproximativ 600 milioane de lei. „Opriti comertul cu dreptatea! Magistratii trebuie sa fie slujitori, nu stapanii legilor. Ei trebuie sa le pazeasca, nu sa le incalce”, este unul dintre mesajele transmise de protestatari. „Nu ne lasam calcati in picioare, sunt drepturile noastre si vom face plangere penala impotriva celor care ne-au adus in aceasta situatie. Ii vom actiona in judecata pe cei din Primarie, pentru ca ne ingradesc dreptul la exprimare, impotriva lui Dorin Ivana si impotriva sindicatului. Vrem sa facem plangere penala pentru aceste abuzuri repetate facute fata de noi”, a declarat Virgil Iordache, reprezentantul fostilor salariati ai CET SA.
Salariatii disponibilizati de la CET vor mai protesta in zilele de 28 si 31 ianuarie 2013 in intervalul orar 10:00 – 13:00 in fata sediului Institutiei Prefectului Judetului Iasi.
Comentarii
  • cat mai aveti de gand sa mai necajiti acesti oameni amarati, vin la manifestatie cu copii mici pentru ca nu au bani sa-i dea la gradinita.nu aveti suflet bogatasilor.

Adauga un comentariu