Eveniment-Social

Nu mai exista liniste. Filiala PNL Iasi a ajuns in pragul razboiului

Publicat: 16 iun. 2016
1

@ Razboiul intern din organizatia PNL Iasi a ajuns la extrem @ Desi i s-a cerut sa plece din fruntea filialei municipale, liberalul Marius Bodea refuza sa faca pasul in spate @ Cu toate ca a pierdut lamentabil alegerile locale, Bodea cauta in continuare sprijin printre cei care i-au ramas credinciosi si ii ataca pe cei care vor schimbarea @ Saptamana viitoare, Biroul National ii va decide soarta

Situatie din ce in ce mai absurda la varful organizatiei PNL Iasi. Filiala municipala s-a rupt in doua, dupa esecul la alegerile locale de acum cateva saptamani. Cea mai mare parte a liberalilor au cerut expres ca la varf sa se produca o serie de schimbari, iar Marius Bodea, presedintele organizatiei, sa faca un pas in spate, insa situatia sta exact invers. Marius Bodea a promis inainte de campanie ca se va retrage din toate functiile daca va pierde primaria. Cum nu a reusit sa ajunga primar, acesta ar fi trebuit sa-si respecte promisiunea.

Bodea a ales sa se retraga doar de pe lista de la Consiliul Local, nu si din fruntea organizatiei, asa cum tot mai multe voci i-au cerut. De altfel, ieri, la cateva zile dupa izbucnirea scandalului intern, Marius Bodea a sustinut ca este in continuare sprijinit de membrii de partid, cu toate ca realitatea este alta.

„Am transmis catre Institutia Prefectului si Primariei municipiului Iasi demisia mea din calitatea de consilier local ales. Am procedat astfel pentru ca, la începutul campaniei, am hotarât, împreuna cu ai mei colegi din cadrul organizatiei municipale PNL, ca este firesc sa deschid lista la CL si ca, în cazul în care nu vom câstiga alegerile, sa ma retrag. La fel, la începutul campaniei am hotarât, împreuna cu ai mei colegi, sa vin în fata lor pentru a cere un vot de încredere ca presedinte al organizatiei municipale, dupa terminarea alegerilor. Am primit acest vot de încredere din partea majoritatii colegilor si le multumesc”, a sustinut Bodea.

Citeste si: INCENDIAR! PNL Iasi se dezintegreaza. Scene de cosmar in sediul partidului. Marius Bodea arunca filiala in aer

Mai mult, desi i s-a reprosat deschis si ca nu a respectat statutul partidului, preferand sa promoveze politruci pe listele pentru CL, in baza unor criterii facute pe genunchi, Bodea a negat si a gasit o explicatie incredibila. „Am stabilit criterii obiective, tocmai pentru a evita favoritismele. Am respectat întrutotul decizia de atunci, chiar cu riscul de a supara colegi cu certa experienta politica. Unii dintre acesti colegi chiar s-au înscris în competitia respectiva, pentru a prinde un loc eligibil pe lista PNL la Consiliul Local. Pe parcurs, au ales o alta cale. Am mers înainte, pentru ca reforma interna începe cu respectarea hotarârilor luate, renuntarea la criteriile arbitrare si sanse egale pentru toti!”, a sustinut liberalul.

Bodea s-a victimizat

Desi a pierdut filiala din mana, Marius Bodea cauta sa se victimizeze. Saptamana viitoare, liderii de la nivel central ii vor decide soarta in cadrul unei sedinte a Biroului Permanent National al PNL. Bodea a fost impus sef la filiala, si nu ales, asa cum prevede statutul. Iar in ultimele zile, cea mai mare parte a membrilor Comitetului Local Executiv au cerut schimbarea. Bodea si argatii lui au ajuns sa faca scandal si sa nu recunoasca sedintele convocate. Ba chiar ajunge sa-i atace pe cei care ii cer capul.

Citeste si: Razboi la PNL Iasi. Marius Bodea, scos in suturi din sediul filialei

„Rezultatul alegerilor nu ma multumeste. Însa nu pot asista pasiv cum tocmai cei care nu s-au implicat în aceasta campanie electorala sau, mai grav, au subminat efortul de a schimba administratia paguboasa a PSD sunt acum cei mai aprigi critici ai mei si ai întregii echipe ce a dus greul acestei batalii. Nu este drept fata de mine, nu este drept fata de colegii mei care si-au sacrificat timpul, energia si resursele lor pentru cauza noastra. În calitate de  presedinte  al organizatiei municipale, voi continua efortul pentru a oferi iesenilor o alternativa la o administratie incompetenta si lipsita de viziune”, a mai sustinut Bodea.  
Comentarii
  • MARELE DAN HATMANUL SPUNE UNUI REPORTE CA —POLITICIANUL ARE MANA LUNGA SA POARA AJUNGE LA CASCAVAL — DECI CA SA TRAIESTI BINE TREBUIE SA SA FII POLITICIAN SI CUM POLITICIENII SUNT OAMENI FARA SCRUPULE NU LA PASA DE ONOARE NU AU DEMNITATE SI CARACTER SINGURUL SCOP URMARIT CU VEHEMENTA ESTE „CASCAVALUL „OBTINUT ORICUM .DOAMNE APARA BIETUL POPOR ROMAN .

  • Este o situatie cit de cit onorabila la PNL. Ia priviti la fratii vostri de la ALDE ca Radu Botez dupa ce s-a facut de cacao obtinind 3 % nu si-a dat demisia nici din Consiliu Local desi a promis si a declarat peste tot. Asta neserios nu la PNL! Mai mult cica acum se preocupa intens de Organizatia Municipala pentru a o organiza. Cred ca la toamna reusesc sa faca la alegerile parlamentare 2% daca se preocupa Botez. Luati exemplu de nesimtire si nu va mai mirati.

  • Bai bovina,ce treaba ai tu cu cinene nu s-a implicat in campanie s-au s-a razgandit la un moment dat? Dar ce ,era obligatoriu sa mearga dupa tine in parau si sa se inece? Oamenii au vazut cu cine au de-a face,au vazut ce kkt de strategie ai,au vazut in tine un pierzator si nu si-au patat imaginea si numele stand langa un arogant si mincinos ca tine.
    Du-te acasa ca o sa ajungi sa vorbesti singur pe strada.Fii demn!

  • io zic sa va mutati cu tot cu sediu undeva la periferie , de ex la fortus si asa nu se mai lucreaza acolo, nu stati in aglomeratia aia de masini si claxoane de dimineata si pana seara….si asa nu sunteti in stare sa fecti ceva ptr oras daramite ptr partidul vostru si ptr increderea oamenilor care va voteaza….ati calcat pe urmele lui Moliceanu si ale lui Vosganian mare maestri ai vorbelor goale..cel din urma il credema ca este poet si scriitor….ru-si-ni-caaaaaa!!!!!

  • Ce draq sunteti asa pampalai.Stati si va uitati la Bodea si gaska de gelati cu muci in freza si cine vreti sa vi-i dea afara din sediu? Puneti-va in usa si luati pixul si hartia in mana si dati-le sa semneze demisia asa cum a promis. Daca e un mincinos sa se duca acasa. Daca nu vrea,obligati-l daca nu sunteti la fel ca el. Simplu.

Adauga un comentariu