Local

Nu e pacaleala! O firma celebra va da socoteala judecatorilor!

Publicat: 10 mart. 2015
1

Problemele se tin scai de firmele ce au apartinut lui Danut Prisecariu. Astfel in dosarul de insolventa a firmei Hala Centrala SRL, inregistrat la Tribunalul Iasi cu numarul 5624/99/2014, Primaria Municipiului Botosani a ridicat noi pretentii legate de datoriile firmei iesene. Instanta a decis ca cererea municipalitatii botosanene sa se judece in data de 1 aprilie 2015. Amintim ca magistratii ieseni de la Tribunalul Sindic au decis in luna iulie a anului 2014 deschiderea procedurii de insolventa pentru SC Hala Centrala SRL. Societatea comerciala era infiintata relativ recent si avea, la acel moment, in patrimoniu si magazinul central cu acelasi nume. Cererea de insolventa a fost depusa chiar de reprezentantii societatii comerciale care au spus in fata judecatorilor ca intampina dificultati mari in ceea ce priveste plata datoriilor catre bugetul de stat si partenerii de afaceri. De altfel, numai datoriile catre bugetul de stat se ridicau, in vara anului trecut, la circa 12,9 miliarde lei vechi. Aceasta firma este legata de numele lui Danut Prisecariu, cel care a infiintat postul de televiziune local TeleM si, de asemenea, a detinut doua dintre cele mai cunoscute hoteluri din Iasi, Traian si Astoria, instrainate acum catre doi frati afaceristi din Vaslui.
Comentarii
  • Doi frati afaceristi din Negresti -Vaslui care au devalizat mai multe primarii de comuna. Orasul Husi a platit 1.000.000 euro pentru un parc. Halal afaceristi.

  • danut prisecaru zis avortonu sa dus pe pl datorita figurilor care nu stia sa se poarte cu oamenii de afaceri .etc. acu iti tremura curu danut asai ?

Adauga un comentariu