Magazin

Nu ai vrea sa gasesti asa ceva in TELEFON: Descoperirea SOCANTA facuta de o femeie cand s-a uitat la IMAGINI

Publicat: 14 nov. 2013

O femeie din Marea Britanie a fost socata in momentul in care a descoperit o poza extrem de suspecta in telefonul ei. Astfel, ea a gasit imaginea unui barbat care statea in sufrageria ei, langa propria geanta, in timp ce tanara se afla la dus. Mai mult, se pare ca hotul fura doar mancare.

Femeia de 30 de ani din Plymouth, Devon, al carui nume nu a fost dat publicitatii din motive de siguranta, a fost uimita sa descopere ca cineva ii intra in casa, cand ea se afla la baie si ii umbla prin lucrurile personale, inclusiv prin telefon, informeaza romaniatv.net.

Socant este faptul ca la un moment dat, barbatul s-a fotografiat cu telefonul proprietarei si nu a sters imaginea. Mai mult, el fura doar mancare si apoi pleca. Descoperirea a fost facuta la cateva saptamani dupa incident, atunci cand ea s-a uitat la toate imaginile din telefon in timp ce cauta o fotografie anume de la o petrecere.

„Poza sigur a fost facuta in timp ce eram la dus. Mi-a luat o saptamana sa o descoper. Acum de cate ori aud un zgomot, tresar. Ce ma sperie este ca nimic de valoare nu a fost furat, doar mancare. Am schimbat toate incuietorile si vreau sa imi iau un caine”, a declarat ea.

Dupa ce a aratat poza prietenilor, aceasta a sunat imediat la politie. Mai mult, a schimbat toate incuietorile din casa si s-a mutat pentru cateva zile la prieteni. In acelasi timp, a descoperit ca dupa aceste actiuni mancarea din frigider nu a mai inceput sa dispara. Chipul barbatului se poate vedea clar. El este chel, are cercel in ureche si pare sa aiba o verigheta pe deget. Politia se afla in prezent in alerta, iar suspectul este cautat de autoritati.
Adauga un comentariu