Eveniment-Social

Noutate pentru directorii de scoli din Iasi

Publicat: 11 feb. 2014
1
Potrivit unei declaratii facute de ministrul Educatiei, Remus Pricopie, in prezent nu s-a luat inca o decizie referitoare la degrevarea de ore a directorilor de scoli. Ministrul a precizat ca o astfel de decizie va fi luata in urma unei analize, declaratia fiind facuta sambata, cu ocazia unei vizite de lucru in judetul Covasna.

Citeste si Camelia Gavrila: „Sunt probleme in organizarea concursurilor pentru directori” – GALERIE FOTO, VIDEO

„Nu s-a luat o decizie finala privind degrevarea de ore a directorilor de scoli. In Legea bugetului exista o prevedere pentru anul 2014 care vorbeste despre faptul ca acolo unde o institutie de invatamant nu reuseste sa se incadreze in bugetul alocat,  degrevarea directorilor se reduce, in sensul ca vor avea mai putine ore de degrevare spre deosebire de situatia de pana acum. Este insa o analiza pe care o facem la Ministerul Educatiei, sa vedem care este impactul acestei decizii, iar pe de alta parte sa vedem daca aceasta decizie se aplica acum sau se va aplica cu ocazia noilor state de functii care se aproba la 1 septembrie. Deocamdata nu am incheiat aceasta analiza si in momentul in care vom avea informatii noi, vom reveni”, a spus Remus Pricopie.
Comentarii
  • Dati drumul la concursuri pentru ocuparea functiei de director! In unele scoli sunt adevarate pachiderme puse pe capatuiala si care de 20 de ani nu fac nimic!

Adauga un comentariu