Actualitate

Noul viceprimar a primit atributiile! In prima zi a fost scos „pe teren”

Publicat: 15 iun. 2015
1

@ Fara un birou amenajat inca, noul viceprimar a luat orasul la picior in prima zi de sefie la primarie

Incepand de ieri, atributiile pentru unul din posturile de viceprimar au fost preluate de asistentul universitar Daniel Matasaru. Acesta fost ales in functie in conditiile in care unul din viceprimari, Mihai Chirica, a preluat atributiile de primar pe perioada arestului la domiciliu al edilului Gheorghe Nichita. Avand in vedere ca in aceasta perioada viceprimarul Gabriel Surdu este in concediu, atributiile acestuia vor fi exercitate, dupa cum anunta chiar el, de noul viceprimar. Ba mai mult chiar, acesta nu are deocamdata un birou in Palatul Roznovanu, amenajarea unui spatiu adecvat fiind in curs de realizare la etajul I al primariei.

„Este in curs de amenajare Sala 24, cea de vizavi de cabinetele viceprimarilor. Mai dureaza cred o zi doua pana va fi amenajat biroul, dar nu e nicio problema pentru ca deocamdata mi-am rezervat un scaun la fostul birou de la Relatii Internationale. Legat de atributii, pot sa va spun ca le voi indeplini pe cele ale domnului Gabriel Surdu cat este in concediu, dar si altele”, a precizat viceprimarul Daniel Matasaru.

In inspectie pe santiere

Pentru ca nu avea un birou in prima saptamana de mandat, viceprimarul Daniel Matasaru a precizat ca si-a petrecut prima zi de lucru pe teren. „Am mers cu directorul tehnic, domnul Dumitru Tomorug, pe santiere. Am mers la Pasarela Octav Bancila, la santierul de pe Lapusneanu, inclusiv la lucrarile din proiectul de Management al Traficului. E un volum de munca enorm, majoritatea problemelor necesita o remediere imediata. Deocamdata ma familiarizez cu atributiile care mi-au fost trasate”, a declarat viceprimarul Daniel Matasaru. In ceea ce priveste atributiile, punctual, Daniel Matasaru va avea in subordine Directia de Asistenta Comunitara, CET-ul, SC TermoService SA, Spitalul Parhon, Registrul Agricol, Serviciul de Resurse Umane al municipalitatii, dar si gestionarea petitiilor care ajung la primarie. Printre institutiile din subordinea lui Gabriel Surdu, de care se va ocupa temporar Daniel Matasaru, se numara Editura Junimea, SC Salubris SA, Casa de Cultura „Mihai Ursachi”, RATP, Ateneul Tatarasi.
Comentarii
  • Matasaru va avea aceeasi atributie ca intotdeauna, slujirea cu maxima supunere a stapanirii! Cineva trebuie sa ii povesteasca lui Nichita tot ce se petrece acolo in lipsa lui! Daca unul ca Matasaru ajunge sa conduca orasul, suntem vai de capul nostru!

  • O fi pasarela? sau pod pasaj superior…?

    – PASARÉLĂ, pasarele, s. f. 1. Podeț mobil care leagă de chei puntea unui vapor ancorat; platformă situată la oarecare înălțime de puntea unui vas, unde se află camera hărților și a instrumentelor de navigație. 2. Pod îngust așezat la înălțime peste o linie de cale ferată, peste un canal etc. pentru a permite trecerea pietonilor. 3. Galerie acoperită sau punte îngustă care face legătura dintre două clădiri sau două aripi ale aceleiași clădiri la nivelul acelorași etaje.

  • inteleg ca a renuntat la cariera universitara ???…..uff…o non-valoare perversa si pupincurista a parasit UAIC foarte bine ….luati-l cu totul si v a dam si bonus ….sa-l suporte iesienii pe acest agarici-pogonici a lui JIJI….un slugoi vai mama lui…

  • daca se incadreaza la oameni tineri cu viziune si initiativa, fara obligatii politice compromitatoare … eu ii urez succes. Daca cele trei calitati nu sunt implinite … mai bine sa-si vada de cariera didactica, e un teren mai putin minat … pe plan politic razboiul abia acum incepe si victimele colaterale sunt in fruntea plutonului, carne de tun.

  • omul nu are nici o treaba cu politica,este un incompetent,curvar,un lingusitor si un hot care a ramas in locul lui nichita,LA DNA CU EL,LUATI L LA INTREBARI,A FURAT IMPREUNA CU NICHITA.JALNIC CINE NE CONDUCE.

Adauga un comentariu