International

Nou incident la Bruxelles. Un barbat a atacat doi politisti

Publicat: 07 sept. 2016
1

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat miercuri doi ofiteri de politie belgieni la Bruxelles, insa vestele acestora antiglont i-au aparat si niciunul dintre agenti nu a fost ranit.

Anuntul a fost facut de Politie, care nu are deocamdata detalii despre identitatea suspectului sau despre motivele atacului care a avut loc intr-un parc din cartierul Molenbeek, unde locuiau mai multi oameni care au legaturi cu atentatele islamiste de anul trecut, de la Paris.

Agresorul a fost arestat de o alta patrula de politie, a anuntat o purtatoare de cuvant a fortelor de ordine, Julie Mampuy.

„Doi ofiteri aflati in patrula au fost atacati cu un cutit de un barbat in timp ce se aflau in parcul Bonnevie din Molenbeek”, a precizat Mampuy.

„Acestia au fost loviti de mai multe ori cu cutitul, dar au fost aparati de vestele lor antiglont si, din fericire, nu au fost raniti”, a adaugat ea.

In luna august, o politista belgiana a impuscat si ucis un algerian inarmat cu o maceta care a ranit alte doua politiste la Charleroi, la sud de Bruxelles. ISIL a revendicat atacul.

Belgia este in stare sporita de alerta dupa atentatele jihadiste din luna martie, de la aeroportul si metroul din Bruxelles, soldate cu 32 de morti.
Adauga un comentariu