Sport

Nou! Cursuri de scufundari in Iasi

Publicat: 24 sept. 2013
1

Incepand cu data de 28 septembrie se va organiza pentru prima data la Iasi un curs de Scuba Diving (scufundari). Open Water Diver – Scufundari in Ape Deschise este o certificare scafandru full entry-level pentru scuba diving. Cursuri de entry-level similare sunt oferite de catre toate agentiile de scufundari si constau intr-o combinatie de dezvoltarea cunoasterii (teorie), scufundari inchise (instruire practica) si scufundari (experienta). Cursul, desfasurat sub indrumarea instructorului Andrei Babias si a asistentului instructor Florin Sabaiduc, se finalizeaza cu un examen in urma caruia cei ce au promovat vor obtine un brevet international de scafandru.

„Ne bucuram ca putem desfasura, in premiera la Iasi, cursuri entry-level de Scuba Diving. Doresc sa mentionez ca, spre deosebire de majoritatea cursurilor de acest gen, totul se va desfasura in limba romana. Mai mult, cursurile au fost gandite in asa fel incat sa fie utile, dar si accesibile, avand avantajul de a fi organizate mai ales in weekend-uri”, a declarat Florin Sabaiduc, asistent instructor si organizator. „Consider ca organizarea cursurilor de Scuba Diving la Iasi in acest mod profesionist este o oportunitate frumoasa pentru ieseni de a face ceva cu adevarat inedit in timpul liber, la o calitate care le va aduce certificare internationala si de ce nu, poate deschide noi orizonturi profesionale”, a declarat Ciprian Paraschiv, directorul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi.

Pentru mai multe detalii privind organizarea si avantajele cursului puteti accesa site-ul www.sabaiduc.ro.
Comentarii
  • Mod profesionist ? cu numai o singura scufundare in ape deschise si aia la 3-4 m adincime ? Pai in mod normal cursurile serioase dureaza cam 7 zile, cu tot atitea scufundari la adincimi cuprinse intre 12-25 m. Deci pare un fel de a lua banii oamenilor contra unui antrenament precar.

Adauga un comentariu