Actualitate

Nota de trecere pentru directorul Nationalului iesean, Cristian Hadji-Culea, de la Ministerul Culturii

Publicat: 15 iul. 2016
1

Dupa analizarea noului proiect de management al directorului Teatrului National (TNI) Vasile Alecsandri din Iasi, Cristian Hadji-Culea, care a obtinut nota 9.62 in prima faza, comisia Ministerului Culturii a facut public rezultatul final al evaluarii acestuia. Astfel, in prima etapa, proiectul sau managerial, propus pentru urmatorii patru ani pentru institutie, a fost notat cu 9.00, in etapa a doua a primit nota 8.76, iar in urma ultimei analize si a interviului, comisia a stabilit ca nota finala sa fie 8.88.

Citeste si:  Directorul Hadji-Culea vine cu Trei surori la Teatrul National

Secretariatul comisiei constituite la minister a aratat ca: „Conform prevederilor art. 9, alin. 9 din Regulamentul pentru organizarea si desfasurarea analizarii noului proiect de management al domnului Valeriu-Cristian Hadji-Culea, manager al Teatrului National Iasi, care a obtinut in urma evaluarii finale nota 9.62, dupa interviu, in perioada urmatoare se vor oferi detalii legate de rezultatul acestuia”.

Citeste si:  S-a petrecut in biroul unei institutii faimoase din Iasi. Totul implica foarte multi bani si bautura – GALERIE FOTO, VIDEO

Pe de alta parte, surse din cadrul Nationalului iesean au reliefat ca, dupa finalizarea discutiei de ieri, rezultatul a fost unul extrem de pozitiv pentru managerul institutiei. Astfel, acesta are mari sanse sa ocupe aceasta functie si in urmatorii patru ani. De reamintit ca, anul trecut, Hadji-Culea a fost acuzat dur de majoritatea actorilor din institutie, ca nu a contribuit la vizibilitatea internationala artistica a teatrului, nu a dezvoltat proiecte independente si ca nu a stiut sa administreze relatiile cu angajatii.

Citeste si:  Betie si dezmat la Teatrul National – VIDEO
Adauga un comentariu