Eveniment-Social

Noile reguli de circulatie din Zona Centrala

Publicat: 24 sept. 2013
1

Finalizarea lucrarilor de pe Axa Culturala readuce traficul auto pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. In urma deciziei luate ieri de reprezentantii Comisiei de Circulatie a Municipiului, jumatate din bulevardul central va fi redeschis traficului auto incepand de vineri dimineata. De asemenea, tot atunci, pe Cuza Voda vor avea acces doar mijloacele de transport in comun, pe traseul Targu Cucu – Piata Unirii. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, solutia pentru decongestionarea traficului din zona centrala este deschiderea circulatiei in ambele sensuri pe I. C. Bratianu. „Pe Stefan cel Mare si Bratianu se va circula in ambele sensuri. De pe Bratianu se va putea continua spre Independentei, pe sensul de urcare, dar si dreapta, pentru riverani, spre Targu Cucu sau strada Stroescu. La intersectia dintre I. C. Bratianu si Independentei, se va monta un indicator obligatoriu la dreapta. De asemenea, se va interzice stationarea atat pe I. C. Bratianu, cat si pe Stefan cel Mare”, a declarat viceprimarul Mihai Chirica.

Potrivit reprezentantilor municipalitatii, regulile de circulatie de pe I. C. Bratianu vor putea fi modificate dupa 4 octombrie, cand sunt planificate finalizarile lucrarilor de pe strazile din spatele Palatului Roznovanu. „Este posibil sa gandim in respectiva zona un sens unic. Ramane de vazut”, a mai declarat Mihai Chirica.
Comentarii
  • pe b-dul independentei, inainte de intersectia cu strada bratianu este un semafor; de ce nu se pune un semafor si pe strada bratianu, pentru a putea face si stanga pe independentei?

  • interesant de vazut cine va respecta semnele de circulatie caci si inainte de inceperea lucrarilor in zona se circula intens pe cuza voda…rareori vedeai un politist care statea in piata unirii sau la filarmonica…sa nu mai spun de cei care isi parcheaza masinile in curtea interioara din cuza voda 8-12 dar lucreaza pe independentei sau prin alte zone invecinate si nu ii mai intreaba nimeni de sanatate…

  • de ce ,in capatul StefanCelMare,de unde incepe pietonalul, nu se face trecerea de pietoni pe langa jardinierele de pe pietonala?de pe Stefan, spre stanga, trebuie sa opresti de 2 ori la 2 semafoare pe colt la 10 m unul de altul? …buna comisie de trafic in orasul asta…

Adauga un comentariu