Eveniment-Social

Noi surprize oferite iesenilor de Ateneul Tatarasi – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 20 mai 2016
1

@ In urmatoarea perioada, conducerea Ateneului Tatarasi propune noi evenimente spectaculoase publicului iesean @ Astfel, maine, 22 mai 2016, de la ora 19:00, are loc premiera spectacolului „O noapte furtunoasa”, în regia prof. univ. dr. Bogdan Ulmu

Din distributia piesei „O noapte furtunoasa” fac parte actorii: Erica Moldovan – Veta, Gheorghe Sfaiter – Jupan Dumitrache, Dumitru Florescu – Chiriac, Genovel Alexa – Nae Ipingescu, Cosmina Rusu – Zita, Daniel Onoae – Spiridon, Dragos Maftei – Rica Venturiano, Ionut Ginju – Ghita Tircadau. „«O noapte furtunoasa» – un titlu foarte cunoscut, un text montat atât de des, dar care totusi reuseste sa surprinda si sa umple salile teatrelor.

Dincolo de apanajul colorat si pestrit al personajelor, spectacolul «O noapte furtunoasa», în regia domnului Bogdan Ulmu, surprinde cu dibacie decrepitudinea mahalalelor bucurestene. Inovatia regizorala implica o buna cunoastere si un studiu aprofundat a operei caragialiene, dar mai ales o sclipire de geniu. Iar montarea regizorului Bogdan Ulmu abunda în inovatii. Cu siguranta, montarea sa, plina de surprize, va genera opinii”, a transmis Erica Moldovan, actrita. Pretul biletelor este standard, de 15 lei, cu reducere la 10 lei pentru elevi, studenti, pensionari si someri. Acestea pot fi achizitionate de la casieria Ateneului, de luni pâna vineri, între orele 10:30 si 17:30, si cu o ora înaintea concertului.

Pe de alta parte, duminica, la data de 29 mai 2016, incepand cu ora 21:30, la Ateneul Tatarasi va fi proiectat filmul documentar «Dezastrul din Colectiv», care, pe parcursul a 44 de minute, prezinta in ordine cronologica faptele din noaptea de 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv din Bucuresti. Evenimentele prezentate in documentarul realizat de Discovery Channel sunt relatate prin ochii celor direct implicati – supravietuitori, familii ale acestora, autoritati si cadre medicale care au luat parte la operatiunile de salvare. Proiectia va inaugura acoperisul Ateneului ca spatiu de desfasurare a spectacolelor ce vor completa agenda culturala a Iasului. Intrarea este libera in limita a 150 de locuri si in baza unei rezervari la numarul de telefon 0232.261.846.

Click aici pentru a vedea imagini foto, video
Adauga un comentariu