International

NOI EXPLOZII in BOSTON, produse intr-o cladire inconjurata de fortele de ordine

Publicat: 19 apr. 2013

Mai multe explozii au fost auzite intr-o cladire din Boston inconjurata de fortele de ordine care il cauta pe al doilea suspect in cazul atentatelor, informeaza Fox News, citat de Mediafax.

Exploziile s-au produs intr-o cladire situata intr-un perimetru de securitate constituit de agentii de politie care il cauta pe Jokar A. Tarnaev, in varsta de 19 ani.

Primul suspect, Tamerlan Tarnaev, in varsta de 26 de ani, a fost ucis in aceasta dimineata intr-o operatiune a politiei. Fratele sau, Jokar Tarnaev, are 19 ani si este cautat in momentul de fata de autoritati.

Cei doi suspecti in cazul atentatului de la maratonul din Boston sunt originari din Caucazul rus si din Kirgizstan, zone cu populatii preponderent de religie musulmana din sudul Rusiei si din Asia Centrala, afirma surse citate de presa rusa si americana.

Conform unor surse citate de postul Fox 25, afiliat retelei Fox News, si presei ruse, cei doi suspecti sunt originari din Caucazul rus si din Kirgizstan, o republica din Asia Centrala. Se pare ca Jokar s-a nascut in Kirgizstan, iar fratele sau in Caucazul rus, probabil in Cecenia sau Daghestan, conform NBC. Cei doi suspecti locuiau de multi ani in Statele Unite si erau rezidenti americani.
Adauga un comentariu