Actualitate

Noi dezvaluiri despre deputatul violator Dan Bordeianu! Se lauda ca face legea in Vama Albita

Publicat: 17 oct. 2013
1

Deputatul liberal Dan Bordeianu, condamnat pentru viol si lipsire de libertate, continua sa faca legea in Vaslui. Cel putin asa se lauda el. Exista mai multi fosti angajati ai Vamii Albita, care-l acuza pe Dan Bordeianu ca este cel care taie si spanzura in vama, totul facandu-se dupa bunul sau plac. In mediile politice din Vaslui, este cunoscut faptul ca Dan Bordeianu se lauda peste tot ca nimic nu misca in Vama Albita fara ca el sa stie.

Deocamdata cotidianul BUNA ZIUA IASI a primit mai multe reclamatii, din partea unor fosti angajati ai Vamii la adresa lui Dan Bordeianu, dar aceste informatii nu au fost verificate pana acum si de aceea nu le publicam, mai ales ca oamenilor le este frica de influenta pe care o are Bordeianu la toate institutiile statului.

Putina lume stie insa, ca in timp ce in decembrie ‘89 sute de tineri isi dadeau viata pentru libertate, democratie si adevar, conform ziarului Curentul, Dan Bordeianu ispasea pedeapsa pentru viol la care fusese condamnat de Judecatoria Vaslui in iunie 1985. Ironia sortii face ca societatea romaneasca sa nu faca nimic pentru acei tineri si sa-i deschida toate perspectivele lui Dan Bordeianu, cel care in aprilie 1985, minor fiind, a sechestrat si violat o tanara, impreuna cu doi prieteni.

In urma solicitarilor facute de ziarul „Curentul”, Judecatoria Vaslui a pus la dispozitia jurnalistilor sentinta penala nr. 506 din 12 iunie 1985 din dosarul cu nr. 1889/1985 „avand ca obiect savarsirea infractiunii de viol de catre Dan Bordeianu“.
„Prin actul de sesizare al instantei se retine in sarcina inculpatilor faptul ca la data de 9 aprilie 1985, in timp ce partea vatamata se intorcea de la serviciu, acestia au acostat-o si cu forta au dus-o la locuinta inculpatului minor…, unde au avut raporturi sexuale cu victima. A doua zi dimineata, profitand de imprejurarea ca cei trei inculpati doreau sa stea la masa, victima s-a oferit sa le pregateasca micul dejun si trecand in bucatarie a deschis usa care fusese asigurata cu un zavor si a fugit acasa.

De mentionat este faptul ca inculpatii au ascuns hainele tocmai pentru a nu putea fugi victima, insa aceasta a plecat imbracata sumar. Dupa ce partea vatamata a reusit sa fuga de la locul unde s-a comis infractiunea, aceasta s-a adresat cu o plangere organelor de militie, declansandu-se astfel cercetarile in cauza. Expertiza medico-legala efectuata a confirmat faptul ca… a fost victima unui viol, prezinta leziuni de violenta de tipul echimozelor si escoriatiilor, leziuni ce s-au putut produce prin loviri active cu mijloace contondente in vederea infrangerii vointei si consumarii unui raport sexual violent.
Si inculpatii minori au fost expertizati,  constatandu-se ca ei au discernamantul corespunzator varstei. In fata organelor de urmarire penala, inculpatii au recunoscut comiterea infractiunii, recunoastere ce se coroboreaza cu declaratiile de recunoastere partiala si in fata instantei de judecata, in sensul ca au aratat ca partea vatamata ar fi acceptat in mod tacit sa aiba raporturi sexuale cu toti inculpatii intrucat ar fi fost prietena cu inculpatul Bordeianu Dan.

Faptele inculpatilor fiind pe deplin dovedite urmeaza ca instanta in baza art.3 din B.218/1977 sa dispuna trimiterea acestora intr-o scoala speciala de munca si reeducare. Totodata, in baza art. 191 alin. 1 c.p.p. inculpatii minori vor fi obligati in solidar cu partile responsabile civilmente la plata catre stat a cheltuielilor judiciare si a onorariilor pentru aparatori numiti din oficiu.

Se va deduce din durata masurii luate perioada retinerii si arestarii preventive de la 10 apr.1985″, se arata in motivarea sentintei Judecatoriei Vaslui.

Vom reveni in editiile urmatoare ale cotidianului BUNA ZIUA IASI cu amanunte incendiare despre afacerile oneroase ale deputatului liberal Dan Bordeianu.
Comentarii
  • Exact ca in Focsani, nici un sef de politie, parchet, sau justitie nu misca-n front in fata lui Oprisan. Au fost ofiteri de politie care prin refuzul de a fi umiliti de catre golanul ala de Oprisan, si-au dat demisia. Pentru a acoperi golaniile lui Oprisan, sefii institutiilor MAI i-au umilit pe acei politisti pentru a se crede ca ei sunt vinovati de plecarea din sistem. ASTA-I MAFIA si sunt sigur ca si la Constanta este aceeasi stare de lucruri.

  • Europa e rea cu noi?cand ai asa specimen pnl uslist .auzi deputat violator….sechestrator de persoana..sef vama albita…nu cu ungaria…… vrem senghen.ce mai vreti mai mult de la Europa ca sa va trezeasca? usl.ok.

Adauga un comentariu