Eveniment-Social

Noi decizii de maxim interes pentru sute de profesori ieseni, obtinute de USLIP

Publicat: 12 nov. 2015
1

@ Dupa ce, la inceputul lunii trecute, pentru prima data, pe plan local, sindicalistii ieseni din sistemul de invatamant au semnat un contract colectiv de munca la nivel de unitate, conducerea Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar a continuat acest proces si in alte scoli si licee

Dupa ce, luna trecuta, in premiera pentru judetul Iasi, la Colegiul National Emil Racovita (CNER), a fost semnat primul contract colectiv de munca – la nivel de unitate, conducerea Uniunii Sindicatelor Libere din Invatamantul Preuniversitar (USLIP) a continuat acest proces si in alte scoli si licee din municipiu si judet. Conform reprezentantilor acestui organism sindical, este vorba de un prim pas concret, care va aduce beneficii si drepturi extrem de importante angajatilor.

„In perioada 1-12 noiembrie 2015, la nivelul judetului s-au mai semnat si s-au înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) contracte colective de munca la nivel de unitate pentru: Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga, Liceul cu Program Sportiv, Scoala Gimnaziala Elena Cuza, Gradinita cu Program Prelungit 25, Liceul Tehnologic Dumesti, Liceul Teoretic Lascar Rosetti Raducaneni, Scoala Gimnaziala Horlesti, Scoala Gimnaziala Grajduri, Scoala Gimnaziala Ioanid Romanescu Voinesti, Scoala Gimnaziala Slobozia-Deal, Scoala Profesionala Holboca, Scoala Gimnaziala Rediu, Scoala Gimnaziala C. Teodorescu din Razboieni si Scoala Gimnaziala Strunga”, a transmis prof. Laviniu Lacusta, presedinte USLIP.

Citeste si: EXCLUSIV. Un proiect promovat de Ministerul Educatiei naste un scandal monstru la Iasi

Citeste si: Noi premiere in invatamantul preuniversitar iesean

Citeste si: Decizie istorica pentru profesorii ieseni. Evenimentul a avut loc intr-un mare colegiu
Comentarii
Adauga un comentariu