National

Nicusor Dan e DISPERAT. Cere bani pe Facebook

Publicat: 11 oct. 2016
1

Nicusor Dan este intr-o situatie presanta, dupa ce partidul sau se lupta sa adune cele 200.000 de semnaturi pentru a participa la alegerile parlamentare din decembrie. Pe langa cele 200.000 de semnaturi, Uniunea Salvati Romania are nevoie si de propaganda electorala. Drept urmare, Nicusor Dan a inceput o colecta nationala pe pagina sa de Facebook pentru achizitionarea de corturi si alte materiale electorale.

„Sunteti minunati. Reactia voastra la ultimul nostru apel de donatii a fost incredibila. Am avut nevoie de 100.000 de lei ca sa sustinem campania de strangere de semnaturi cu corturi si materiale promotionale. Ne-ati donat aceasta suma in doar 2 zile. Va suntem recunoscatori, iar gestul vostru ne obliga cu atat mai mult.

Am depasit 100.000 de mii de semnaturi si am depasit 100.000 de lei in donatii in ultimele zile. Daca mentinem ritmul actual, strangem semnaturile, participam in alegeri si intram in Parlament. Banii vostri sunt deja folositi pentru a pune si mai multe corturi in tara si pentru a sustine campania de semnaturi. Vom reveni zilele viitoare cu o galerie cu poze ale materialelor produse din donatii.

Haideti sa atingem 250.000 de lei din donatii, cu care sa incepem sa producem materiale electorale. Trebuie sa iesim in strada cu panouri publicitare, pentru ca mesajul nostru sa ajunga la mai multi romani.

Donati-ne acum 50 de lei si promitem sa fim prezenti pe strazile Romaniei.”, a fost mesajul presedintelui USR.
Adauga un comentariu