National

Nicusor Constantinescu dupa audieri: „DNA trebuie desfiintat”

Publicat: 15 ian. 2014
1
Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, dupa ce a fost adus la DNA cu mandat, ca a fost tratat „ca un animal” de catre procurori. Constantinescu sustine ca DNA este o politie politica ce face doreste, in pofida faptului ca USL este la guvernare.
„Am fost tratat ca un animal astazi. Politia politica face ce vrea in Romania. Nu conteaza ca-i USL la guvernare. DNA ar trebuie desfiintat. Nu mai exista nicaieri o asemenea structura”, a declarat Nicusor Constantinescu. Acesta s-a aratat iritat de modul in care a fost adus la DNA.
Citeste si Presedintele CJ Constanta ridicat cu forta de DNA. Nu are voie sa paraseasca tara – UPDATE VIDEO 
„Facem lupte greco-romane si circ doar pentru a iesi in evidenta, in loc sa ma citeze si sa ma duc cu avocati sa le explic ca nu e ilegal sa plantezi salcami, paduri si livezi dobrogene”, a spus Constantinescu referindu-se la acuzatiile care i se aduc. Potrivit presedintelui CJ Constanta, acuzatiile procurorilor se bazeaza pe un raport al Curtii de Conturi, contestat in instanta de catre Consiliul Judetean. Constantinescu sustine ca este acuzat pentru programele de plantare a pomilor si de alocare de locuinte pentru medicii din judet, programe a caror oportunitate nu o poate judeca DNA, ci doar CJ.
„Sunt hotarari ale Consiliului Judetean din 2009 incoace care nu au fost atacate de nici un prefect. Ce treaba are DNA sa cerceteze programele Consiliului Judetean?”, a spus Constantinescu. El a anuntat ca va face plangere impotriva procurorilor implicati la sefii ierarhici ai acestora. „Maniera asta militieneasca, pe banii contribuabililor, de trata un ales local, fara sa-i aduca la cunostinta invinuirile, este un lucru foarte grav (…) E jignitor ce s-a intamplat astazi pentru judetul Constanta, pentru dobrogeni si pentru Romania”, a mai spus Nicusor Constantinescu, potrivit romaniatv.net.Comentarii
Adauga un comentariu