Actualitate

Nicolo Napoli si-a luat ramas bun de la jucatori: „Le multumesc pentru acesti doi ani”

Publicat: 10 oct. 2016
1

Demis cu scandal de la CSM Poli, antrenorul Nicolo Napoli  s-a împacat în cele din urma cu ideea despartirii de echipa din Copou. Tehnicianul a anuntat ca nu vrea sa-l încurce pe succesorul sau Eugen Neagoe, ba chiar i-a urat succes în tentativa sa de a duce echipa ieseana în play-off. Napoli si-a luat ramas bun de la jucatori si le-a multumit pentru modul cum au colaborat.

„Îi urez succes lui Eugen Neagoe, sper sa faca o treaba buna la Iasi. Eu am petrecut doi ani frumosi în Copou, cu rezultate foarte bune si le multumesc baietilor. Îi felicit pe jucatori pentru ce au facut în aceasta perioada. Le doresc sa lucreze bine în continuare si sa ajunga mai sus, sa obtina rezultate mai bune. Sper ca echipa sa ajunga în play-off”, a declarat Nicolo Napoli.

Desi a fost înlaturat de la echipa înca de vineri, Napoli nu a parasit înca Iasul. Aceasta spune ca va pleca acasa, în Italia, doar dupa ce va primi acordul avocatului sau. Tehnicianul italian regreta ca s-a desparti cu scandal de echipa pe care a dus-o în premiera în cupele europene si i-a anuntat pe oficiali ca va reclama clubul la FIFA.

„Ne vedem la judecata. Am la dispozitie un an sa fac memoriu la FIFA. Ne vom judeca si cu siguranta voi câstiga. Înca nu m-am decis, dar este posibil sa solicit si daune morale. Îmi pare rau ca am plecat astfel de la Iasi”, a mai spus Napoli.
Noul antrenor al CSM Politehnica Iasi va debuta pe banca echipei din Copou vineri, de la ora 20:30 la CFR Cluj.
Adauga un comentariu