Sport

Nicolo Napoli nu este speriat ca Poli nu a mai castigat de cinci meciuri: „Batem Botosaniul!”

Publicat: 09 sept. 2016
1

Fara victorie în ultimele cinci meciuri oficiale, CSM Poli Iasi spera sa puna punct acestei perioade de „seceta”, duminica, în Copou, în derby-ul moldav cu FC Botosani (ora 18:00, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1). Cele doua formatii sunt vecine de clasament, au avut un start bun de sezon si au ca obiectiv declarat accederea în play-off. Daca gazdele sunt recunoscute pentru rigurozitatea defensiva, botosanenii au dovedit un apetit ofensiv de invidiat în acest start de campionat, echipa lui Leo Grozavu având cele mai multe goluri marcate în Liga I în primele sase etape.

Chiar daca Iasul nu a câstigat în ultimele cinci meciuri oficiale, antrenorul Nicolo Napoli sustine ca nu sunt motive de îngrijorare. Echipa din Copou ocupa locul 5 în clasament dupa sase etape, iar tehnicianul italian este multumit de cele 9 puncte obtinute pâna acum. Napoli înca nu s-a decis în ce sistem va aborda meciul de duminica cu FC Botosani, dar indiferent de tactica asteapta un joc bun de la elevii sai, încununat cu o victorie.

„Ne asteapta un meci foarte greu, pe care vom încerca sa îl câstigam. Întâlnim o echipa buna, care joaca fotbal, care da multe goluri. Daca vom face un meci foarte bun, avem sanse mari sa câstigam cele trei puncte. Chiar daca nu am câstigat de cinci meciuri, cred ca suntem în grafic. Am luat noua puncte în sase etape, iar patru din aceste meciuri le-am jucat în deplasare. Suntem pe un drum bun, dar sper ca duminica sa câstigam”, a declarat Nicolo Napoli, în cadrul unei conferinte de presa.

Tehnicianul a explicat de ce a renuntat la atacantul Dan Roman, jucator transferat chiar în aceasta vara de la FC Botosani. „A fost decizia mea de a renunta la Dan Roman, nu am crezut ca poate ramâne în grupul acesta. Are probleme medicale mereu. Eu l-am vrut, dar ma asteptam la altceva de la el. Din sase meciuri, a jucat în patru. Nu am fost multumit de evolutiile lui”, a spus Napoli.

La conferinta de presa a fost prezent si mijlocasul Catalin Stefanescu, jucator împrumutat de CSM Poli Iasi de la Steaua pentru un sezon. „Baietii m-au primit bine, am gasit aici un grup bun, jucatori cu experienta. Am avut un sezon greu anul trecut, sper ca acum sa fie bine. Nu am venit aici sa demonstrez ceva, ci sa ma pun pe picioare si sper sa reusesc, pentru ca am gasit un grup perfect, un mediu bun. Îmi place ce am gasit la Iasi”, a declarat Stefanescu.

Legat de meciul cu FC Botosani, jucatorul Iasiului a completat: „Va fi un meci dificil, întâlnim o echipa buna, dar noi ne vom bate de la egal la egal cu ei pentru a lua cele trei puncte. Este o sansa pentru noi sa ne deblocam dupa aceasta serie de cinci meciuri fara victorie. Eu cred ca suntem, în grafic cu cele noua puncte obtinute pâna acum”.
Comentarii
Adauga un comentariu