Actualitate

Nicolo Napoli a fost demis! Daniel Isaila va fi noul antrenor al CSM Poli Iasi

Publicat: 02 oct. 2016
1

Esecul suferit vineri seara, în Copou, i-a fost fatal lui Nicolo Napoli. Tehnicianul italian, în vârsta de 54 de ani, nu mai este pe placul conducerii, care i-a comunicat ca vrea sa rezilieze contractul, nemultumita de criza pe care o traverseaza echipa în actualul sezon. Concret, oficialii clubului nu numai ca au decis sa puna capat colaborarii cu Napoli, dar au si gasit deja un înlocuitor, în persoana lui Daniel Isaila (44 de ani), fostul secund al echipei nationale.

Prunea i-a propus deja lui Napoli sa-i achite acestuia salariile restante, în numar de trei, dupa care sa se semneze actele. Italianul nu este de acord cu o astfel de propunere. Dimpotriva, el cere sa i se plateasca integral contractul pâna la finalul sezonului.
Astfel, in doar câteva luni, atmosfera din cadrul clubului moldovean s-a deteriorat iremediabil. Daca în vara, fotbalistii de la Iasi au debutat în Europa League, acolo unde s-au prezentat onorabil în fata celor de la Hajduk Split, acum situatia s-a schimbat radical.
Nicolo Napoli nu mai are credit din partea conducerii clubului, dupa cel de-al cincilea esec din acest sezon, dar italianul nu este de acord sa plece în conditiile impuse de Florin Prunea.

„Parcursul e unul sub asteptarile tuturor. E mult de vorbit de ce si cum s-a ajuns în situatia asta. Dar una peste alta nu avem vreo scuza. Nu vreau sa fac vreun comentariu pe marginea schimbarii antrenorului. Cu totii suntem în acest moment la Iasi, baietii au primit doua zile libere sa se relaxeze. De luni vom vedea ce se întâmpla, ne vom apuca de treaba”, a spus, enigmatic, Prunea, într-o interventie telefonica gazduita de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

În locul lui Napoli, cei de la Iasi îl vor antrenor pe Daniel Isaila. Fostul secund al lui Anghel Iordanescu la echipa nationala nu poate începe munca pâna când actualul antrenor nu va pleca. Sâmbata noapte s-a purtat deja o prima runda de negocieri între Napoli si Prunea, dar cei doi nu au ajuns la niciun numitor comun. Daniel Isaila a fost, ultima data, antrenor secund al lui Anghel Iordanescu la echipa nationala, dar a plecat în momentul în care prima reprezentativa i-a fost încredintata luiChristoph Daum.
 
Comentarii
  • Cu jucatori de adunatura, expirati si harsaiti in rele, puteti sa aduceti o echipa care sa-l aiba antrenor pr. pe Guardiola si secund pe Mourinho, sau invers, ca tot nu se vor schimba lucrurile in bine…

  • Dar in jurul stadionului din Copu cu cine face (Ture) jogging Prunea, Presedintele CSM Politehnica Iași, cu tovarasul „ex primar” Nichita si oare ce discuta ei cat se invart in jurul stadionului.
    Oare nu-l lucreaza pe Chirica avand in vedere ca Nichita ii este dusman „declarat” noului primar si cum poate o echipa sa ajunga sa joace in cupele Europene si dupa cateva luni sa fii ciuca batailor.
    Sapati, baieti, sapati ca au si fost fotografiati Prunea si Nichita facand turul stadionului din Copou.
    Si aviz primarului Chirica ca se inmultesc acum, se pare, loviturile sub centura ale oamenilor lui Nichita la adresa lui, mai ales de cand Nichita s-a protapit pe pozitia 1 pe listele PRU pentru Parlamentare.
    Ochii mari domnule Primar Chirica, ochii mari.

Adauga un comentariu