National

Nicolae Dumitru a fost adus la DNA pentru audieri!

Publicat: 27 oct. 2014
1
Astazi dimineata, la sediul central al DNA este audiat omul de afaceri Nicolae Dumitru, cunoscut ca proprietarul grupului „Niro”. Niro a fost adus cu mandat la DNA. In acelasi timp, la DNA a fost adus si Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea.
Afacerea licentelor Microsoft a inceput in 2003, cand Adrian Nastase a semnat un memorandum cu compania IT din SUA. In Romania insa licentele au ajuns sa fie vandute de un intermediar Fujitsu Siemens Computers. Procurorii spun ca pe firul afacerii s-a interpus Claudiu Florica, reprezentant al firmei Fujitsu Siemens Computers. DNA sustine ca acesta si-a dezvoltat o adevarata retea de influenta atat in mediul politic, cat si in lumea afacerilor. Printre cei mentionati sunt Dinu Pescariu, Alexandru Bittner sau Nicolae Dumitru, cunoscut drept proprietarul grupului Niro. Niro era omul de legatura cu Serban Mihailescu si Dan Nica.

Citeste si:Dorin Cocos a fost adus la DNA. Va fi audiat in dosarul Microsoft

 
Nicolae Dumitru este un apropiat al PSD, dar si al vicepremierului Gabriel Oprea, presedinte UNPR. In fiecare campanie electorala au existat zvonuri ca si el ar fi finantat puternic campaniile PSD. Cea mai puternica afacere a lui Niro este complexul Europa din Bucuresti. El detine intreg complexul unde este amplasat Dragonul Rosu. Desi neaga ca s-ar implica in campanii, la toate evenimentele majore al PSD, unul dintre sponsorii pe care ii regasim invariabil este grupul de firme Niro.
Sursa: stiripesurse.ro Adauga un comentariu