Sport

Nicio sansa la futsal! Iesenii, spulberati de campioana

Publicat: 16 oct. 2012
1

In etapa a V-a din Liga I de futsal, Sala Polivalenta a gazduit aseara partida CSMS Iasi City’us Tg. Mures 2-9 (1-4), oaspetii fiind campionii nationali en-titre, iar gazdele au fost promovate in acest sezon pe prima scena a fotbalului in sala din Romania. In fata a 500 de spectatori, iesenii au inceput excelent partida, au ratat doua mari ocazii de gol in primele 3 minute, dupa care „morisca” oaspetilor si presingul agresiv pe tot terenul si-au spus cuvantul, localnicii fiind timorati de forta de joc a muresenilor, care au evoluat in acest an si in UEFA Futsal Cup. Evolutia scorului a fost urmatoarea: 0-1 (Florin Matei min. 6), 1-1 (Narcis Catarama min. 6), 1-2 (Florin Ignat min. 12), 1-3 (Dumitru Stoica min. 17), 1-4 (Alpar Csoma min. 20), apoi 1-5 (Robert Lupu min. 22), 1-6 (Marius Matei min. 30), 1-7 (Razvan Radu min. 33), 1-8 (Calin Olteanu din lovitura de pedeapsa de la 6 metri min. 39), 2-8 (Radu Gutu din lovitura de pedeapsa de la 10 metri min. 40), 2-9 (Raymond Andras Daniel min. 40).
La finalul partidei, antrenorul iesean Nelu Stancea a declarat: „Am jucat de fapt cu nationala Romaniei, deoarece 6-7 jucatori de la campionii din Tg. Mures fac parte din lotul national. Chiar daca am pierdut, am multumit jucatorilor nostri la finalul disputei pentru faptul ca s-au daruit in acest joc, dar experienta oaspetilor si-a spus cuvantul. In etapa viitoare vom sta, iar peste doua saptamani vom juca in deplasare cu echipa din Brasov, unde speram sa ne recuperam punctele pierdute acum pe teren propriu !”.
In clasamentul la zi, CSMS Iasi ocupa locul 5 (din 11 formatii), cu 7 puncte.
Pe 6 si 7 noiembrie, la Sala Polivalenta din Iasi, de la ora 18.00, este programata „dubla” dintre Romania si Spania, la futsal. Pe 6 noiembrie, in etapa a 8-a din Liga I se va juca si meciul CSMS Iasi – KSE Tg. Secuiesc (ora 20.00, in direct pe Digi Sport 2).

CSMS Iasi: Marius Chiriac, Ioan Grigoras – Sebastian Carare, Narcis Catarama, Andrei Despan, Ciprian Bucovanu, Radu Pisica (capitan), Dragos Baciu, Stefan Tudorache, Radu Gutu, Liviu Ruxandari, Ciprian Brighiu. Antrenori: Nelu Stancea si Florin Nichifor. Maseuri: Marian Sarbatoare si Eduard Apintiliesei.
Adauga un comentariu