Magazin

Nici negrul nu o mai ajuta! Andreea Marin se ingrasa pe zi ce trece! – FOTO

Publicat: 27 mart. 2013

Daca la finele anului trecut, Andreea Marin era hotarata sa lupte cu kilogramele in plus si incepuse un program strict de mers la sala si chiar reusise sa slabeasca, iata ca Zana nu a reusit sa iti duca planul la bun sfarsit.

Nu numai ca nu a ajuns la o greutate ideala, dar fosta doamna Banica a iesit cu formele extrem de pline din iarna. Prezenta la un eveniment monden, Zana Surprizelor a incercat sa mascheze liniile rubensiene ale corpului apeland la un mic truc vestimentar: a optat pentru o tinuta de culoare neagra, in speranta ca asa va pacali pe toata lumea.

Lentila obiectivului este insa neiertatoare, iar in imagini se poate vedea cum kilogramele in plus au inceput sa puna stapanire pe fizicul Andreei Marin.
sursa: cancan.ro
Comentarii
  • si ce daca s-a mai ingrasat? este, inca, o femeie foarte frumoasa! trebuie sa recunoastem! pentru a fi frumoasa, nu trebuie neaparat sa fii slaba….

  • pe zi ce trece va faceti de rahat cu articolele voastre de 2 bani. mare chestie s-a ingrasat andreea marin :)) cand o sa slabeasca o sa ziceti ca „andreea marin face sala si slabeste pe zi ce trece”! fratilor publicati si voi stiri de interes general nu ce face „capra vecinului”

  • ziarist de ***** ce esti,, mata arata m-ai bine? v—a de nevastata arata m.-ai bine? ce,, cas imma,,maninci ***** atita ,ca ai facut s-a imi fie greata de ziarul vostru.

Adauga un comentariu