Eveniment-Social

Nichita si-a tras spion in PD-L. Conducerea partidului cere excluderea

Publicat: 13 feb. 2012
1

Ieri, in plenul sedintei de Consiliu Local, grupul PD-L nu a votat proiectul privind modernizarea zonei de la Teatrul National, exceptie facand pedelistul Ionel Agrigoroaei. Acesta a votat impreuna cu consilierii PSD, provocand nemultumiri in gruparea portocalie. Culmea, el avea pregatit un comunicat cu care isi face praf toti colegii de partid. Presedintele organizatiei municipale a partidului, Mariu Spinu, a facut declaratii publice prin care cere excluderea din partid a consilierului. „Prin renuntarea la parcarea subterana, din fata Teatrului National, Iasul este sabotat prin cel mai grotesc mod posibil. Aceasta decizie impotriva Iasului a putut avea loc din cauza frustrarilor, razbunarilor, satisfactiilor personale ieftine impotriva primarului Nichita, poate combinat si cu interesele personale (ale unuia sau cel mult a doi consilieri), prin manipularea grupului de consilieri PD-L impotriva interesului general. Prin renuntarea la parcarea subterana din fata Teatrului National, Iasul pierde pentru totdeauna sansa de a fi orasul cel mai atractiv din tara, pentru evenimentele cele mai importante, care pot avea loc cat mai des, prin confortul deosebit care s-ar crea”, se arata in comunicatul lui Agrigoroaei, care a fost trimis chiar de reprezentantii primariei.

Liderul grupului PD-L din Consiliul Local a precizat ca vor avea loc discutii legate de viitorul colegului Agrigoroaei in formatiunea politica. „Nu a vrut sa stea de vorba cu noi. Vom vedea daca din asta i se va trage excluderea din partid sau nu”, a declarat consilierul local Gabriel Surdu.

Contactat telefonic, Ionel Agrigoroaei s-a aratat surprins ca s-a aflat de adresa. „E clar ca a ajuns fara sa vreau. Am zis sa-l mai tin. Asta e convingerea mea. A fost o intamplare ca a ajuns comunicatul unde a ajuns. Eu am votat pentru parcare. Eu chiar sunt convins de acest lucru. Nu cred ca partidul isi permite sa piarda fonduri europene. Majoritatea colegilor mei vroiau sa voteze. Nu fac asta pentru Nichita”, a spus Agrigoroaei.
Comentarii
  • De Craciun am fost cu masina la Koln,Dortmund,Duseldorf.Doamne cata civilizatie,chiar si a parcarilor unde cele subterane sunt in mare numar si de o curatenie luna;in Germania NU exista notiunea administrativ-teritoriala de „comuna” incat pana si oraselele gen Podu Iloaie au parcari subterane.La noi insa…ca la nimeni.

  • Inca odata se vede cat de pornit impotriva oamenilor care-si doresc conditii mai civilizate de existenta este ciuma portocalie.Niste ******* care actioneaza doar in haita,de altfel fiind doar niste lasi incompetenti,corupti si mancatori de cadavre(hiene autentice).Sper ca toti votantii au inteles cat de bine traiesc alesii,pentru ca urarea basesciana s-a referit doar la ei,si sa nu mai puna botul la promisiunilor leprosilor portocalii.

  • In PDL e mai rau ca in Partidul Comunist. Daca ai respirat altfel decat colegii de partid, esti ori tradator ori incompetent. Ce dovada mai buna decat cea a consilierului pdl care are bunul simt sa fie de partea unui proiect pentru ieseni?

Adauga un comentariu