Eveniment-Social

Nichita i-a pus capul pe trunchi lui Fenechiu

Publicat: 04 feb. 2009
1

• Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, l-a atacat din nou pe Relu Fenechiu, liderul PNL Iasi • De aceasta data nu a fost vorba despre vreo miscare politica, ci de indolenta cu care Fenechiu, alaturi de fostul ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, au tratat scolile din judet, lasandu-le in paragina

Presedintele PSD Iasi, Gheorghe Nichita, l-a atacat din nou pe Relu Fenechiu, liderul PNL Iasi. De aceasta data nu a fost vorba despre vreo miscare politica, ci de indolenta cu care Fenechiu, alaturi de fostul ministru al Educatiei, Cristian Adomnitei, au tratat scolile din judet in perioada in care PNL s-a aflat la guvernare.

Nichita a aratat ca necesarul pentru reabilitarea unitatilor de invatamant din judet nu a fost deloc pe placul celor doi liberali, iar acum Guvernul actual trebuie sa reia aproape de la capat modernizarea si reabilitarea scolilor. „Noi nu facem precum Cristian Adomnitei sau Relu Fenechiu, care si-au tot luat angajamente si nu le-au mai onorat. Avem 360 miliarde lei vechi destinati scolilor in acest an. Cu toate acestea, ar fi nevoie de peste 1.500 miliarde lei vechi. Insa este bine si atat”, a spus Gheorghe Nichita. Primarul municipiului a facut referire si la situatia institutiilor deconcentrate. Nichita a precizat ca noii directori vor fi stabiliti de prefect si de conducerile ministerelor, comisiile de negociere incheindu-si practic treaba, dupa ce s-au stabilit directiile care revin fiecarei formatiuni politice. „Nu va aparea nici o lista cu persoane nominalizate pentru institutiile deconcentrate. Noi ne-am asumat o raspundere, iar acolo unde lucrurile vor functiona bine, totul va fi normal, iar acolo unde treaba nu va merge, vor aparea niste schimbari. Cei care sunt indreptatiti sa ia masurile necesare sunt ministrii Cabinetului Boc si prefectul judetului„, a adaugat Nichita. Pe de alta parte, edilul municipiului a aratat ca proiectul modernizarii aeroportului este aproape de a fi demarat. Nichita a spus ca a obtinut unda verde de la premierul Emil Boc, iar in cel mai scurt timp proiectul modernizarii Aeroportului International Iasi ar putea fi demarat. „Am facut negocieri cu PD-L pentru administratiile locale, atat pentru postul de viceprimar, cat si pentru cel de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Negocierile au cuprins si proiectul autostrazii est-vest, dar si cel referitor la modernizarea aeroportului. Am primit acceptul de la Ministerul de Finante pentru aeroport. Eu zic ca putem vorbi despre proiectele judetului si in viitor”, a spus Gheorghe Nichita.
Comentarii
  • Nechita primarule prea iubit,
    Cand rezolvi pompierul lui Fenechiu de la gastro? doar nu l-ai adoptat! Te rugam ia-l de pe capul nostru!

  • Domnule Primar,
    Va rog sa nu-l mai catalogati pe Fenechiu ca fiind un om ! El este o fiara cu chip de om.N-a avut grija decat sa-si umple buzunarul lui si pe cel al acolitilor lui si nicidecum sa rezolve ceva pentru Iasi.Banii pe care i-a primit de la guvern pentru Iasi,s-au dus in cartierul lui pentru infrastructura si pentru biserica.De ce-l mai bagati in seama pe acest MAFIOT??!!Lasati-l pe mana DNA-ului!
    Sa-i fie rusine parsivului si acolitilor sai! Acuma s-ar parea ca a bagat-o pe maneca si Tariceanu cu contractele facute-n pripa si fara o baza legala.

Adauga un comentariu