National

Nereguli la conducerea Politiei Olt. IGPR face audieri in cazul politistului acuzat ca a violat o subalterna

Publicat: 07 ian. 2013
1

Corpul de control al ministrului de interne deja a gasit nereguli in Politia Olt. Printre ofiterii care vor fi audiati se afla inclusiv politistul acuzat ca a violat o subalterna.

Zece ofiteri, printre care si seful IPJ Olt, sunt anchetati pentru diverse nereguli. De asemenea, va fi chemat la audieri inclusiv politistul acuzat ca a violat o subalterna, potrivit rtv.net. Acesta nu a fost inca citat, deoarece se afla in concediu medical si legal nu poate fi anchetat in aceasta perioada.

Reprezentantii Corpului de Control ai Ministerului de Interne au consemnat in raportul intocmit mai multe nereguli, plecand de la plangeri ale cetatenilor care nu au fost inregistrate, dar si neindeplinirea atributiilor de serviciu si alte abateri disciplinare grave.

Dupa audieri, Consiliul de Disciplina din Inspectoratul General al Politiei Romane va trebui sa stabileasca sanctiunile ce vor fi aplicate.

Cel mai recent scandal care a zguduit conducerea IPJ Olt este cel al unei politiste care si-a injunghiat seful. Femeia insarcinata il acuza pe barbat de viol.
Adauga un comentariu